22 51 40 00
(8 - 16)
Bruk for store mengder?
Få et uforpliktende tilbud
4,4/5
Vi har fornøyde kunder
0
Fortsett å handle der du slapp
  • Brune pappomslag - 1
  • Brune pappomslag - 2
Brune pappomslag - 1
Brune pappomslag - 2

10% rabatt på din første ordre + gratis frakt ved kjøp over 1500 kr, oppgi koden NY1500

Vi får 4,5/5 av våre kunder på Trustpilot*

Trenger du hjelp? Kontakt våre spesialister på telefon 22 51 40 00, hverdager fra kl 8:00-16:00

*Basert på 1177 anmeldelser, dataen ble innsamlet 15. mars 2024.

Brune pappomslag

(1 artikler )
Rask levering*
Opptil 25% rabatt
BEST PRICE
« Best Price » : Over 500 bestsellers at the best price! Raja is committed to protecting your budget. No matter how much you buy, you'll get the best prices all year round on a selection of our 500 best sellers.
Fra
kr 6,55  eks.MVA

Pris pr stk

Vis alle priser
  • Fleksibel: Innvendige riller gjør at høyden enkelt kan tilpasses innhold fra 10 til 60 mm.
  • God beskyttelse: Sikrer innholdet under forsendelse.
  • Enkel i bruk: Bokomslaget brettes raskt rundt produktet og lukkes med tape eller strammebånd.
  • Bokomslagene er produsert av enkel bølgepapp.
  • Leveres flatpakket i hele bunter.
Mer informasjon

spinner

Detaljert beskrivelse

Mest økonomisk!


Produktinformasjon
Brune pappomslag er en av våre mest økonomiske emballasjeløsninger for deg som sender flate pakker som for eksempel bøker, bilder, trykksaker eller innrammede kunstverk. Omslagene har innvendige riller som gjør at høyden enkelt kan tilpasses innhold fra 10 til 60 mm. Omslaget brettes raskt rundt produktet og lukkes med tape, strammebånd eller dobbelsidig limbånd. Brune omslag har dobbel bunn og forsterkede hjørner som sørger for god beskyttelse og sikrer innholdet under forsendelse. Brune pappomslag av enkel bølgepapp leveres også med selvklebende lukking. Leveres flatpakket i bunter á 50 stk.

Priser og levering
Brune pappomslag av enkel bølgepapp er lagervare og vi leverer raskt til deg. Omslagene prises pr stk og leveres flatpakket i hele bunter. Legg merke til våre rabatterte priser ved bestilling av 100 stk eller flere. Er du usikker på om brune pappomslag av enkel bølgepapp er riktig emballasje for dine produkter? Ring oss på telefon 22 51 40 00 for veiledning og gode emballasjeråd.

Tips fra våre emballasjespesialister
Ønsker du å markedsføre din bedrift på emballasjen? Brune pappomslag av enkel bølgepapp kan trykkes med din logo eller budskap. Dette gir økt synlighet for din merkevare og kan være en god investering på markedsbudsjettet. Se her for mer informasjon og priser på spesialtilpasset emballasje eller ring oss på telefon 406 93 400.
Flere av våre brune pappomslag passer i postkassen og kan sendes med Brings Pakke i postkassen. Dette gjelder best. nr EC01, EC03 og EC04. Det vil si at omslaget kan spores, og leveres direkte i postkassen hos dine kunder, slik at de slipper en ekstra tur til postkontoret. Maks vekt for Pakke i posten er 2 kg. For mer informasjon og priser - se bring.no.

Miljø
Brune omslag er merket med RESY-symbolet som garanterer at esken er resirkulerbar og aksepteres for pappresirkulering etter bruk. Et pappomslag er satt sammen av bølgepapp og en utvendig liner: Bølgepappen i våre brune pappomslag er laget av 100% resirkulerbart papir. Kraftliner er laget av trevirke fra bærekraftige skoger, og testliner av resirkulert papir. Våre pappomslag forurenser ikke: Innhold av tungmetall i våre esker er i samsvar med EU-direktiv 94/62, og de er derfor egnet for resirkulering, energigjenvinning, og de kan komposteres. Er du og dine kunder opptatt av miljøet? Ring oss på telefon 22 51 40 00 for mer informasjon om våre miljøvennlige emballasjeprodukter.


rezy

Recycled_70_no_NO

Recyclable_no_NO