Vi kan hjelpe din virksomhet til å ta miljøansvarlige valg gjennom vårt utvalg av miljøvennlige produkter.

RAJAs 5 emballasjeprinsipper

Reduser

Reduser

Reduser forbruket av emballasje ved å holde vekten og volumet på emballasjen til et minimum som er nødvendig for å gi god produktbeskyttelse.

Gjenbruk

Gjenbruk

Når det er mulig, tilbyr RAJA emballasje designet for å lett kunne brukes på nytt.

Erstatt

Erstatt

For å bevare planeten vår må vi erstatte emballasje som er ikke-resirkulerbar eller har stor miljøpåvirkning med miljøansvarlige alternativer.

Forny

Forny

Å bruke biobasert (bærekraftig hentet) emballasje som er produsert av fornybare naturlige materialer, bidrar til reduksjon av vår innvirkning på miljøet.

Resirkuler

Resirkuler

For å bevege oss mot en sirkulær økonomi som minimerer avfall og får mest mulig ut av ressursene, må vi utvikle resirkuleringen vår for å gi emballasjen et nytt liv.

Noen ord fra daglig leder

RAJA og miljøet

Noen ord fra daglig leder

RAJA og miljøet

Klimaendingene er en av de største utfordringene vi har i verden i dag, og RAJA ser det som sin plikt å bidra til ett mer miljøvennlig samfunn
I mange år har RAJA iverksatt tiltak på alle nivåer i selskapet (du kan lese mer om det under Raja & miljøet).
Vi utvider vårt sortiment for å tilby deg et større utvalg av miljøvennlig emballasje, som for eksempel resirkulert, biobasert og gjenbrukbar - innen både papp og plast.
Vi har også som mål å fremme god emballasjepraksis, og har satt opp 5 emballasjeprinsipper som vi ønsker å følge: Reduser, Gjenbruk, Erstatt, Forny og Resirkuler.
Til slutt er vi glade for at kampanjeprogrammet ‘Kvinner og miljø’, startet av RAJA-Danièle Marcovici Foundation, fortsetter for sitt fjerde år på rad.

Sammen kan vi ta miljøansvar!

Monica Vigsnes Lie
Daglig leder

Veien til mer miljøvennlig emballasje

OCTOBER 2019

Hvilke miljøvennlige alternativer har jeg?

MAI 2019

Hvordan resirkulere emballasje?

Oppdag våre miljøvennlige emballasjeprodukter!