Møt noen av våre kunder

2min å lese21/05/2021

RAJAs kunder kommer i mange former og farger, de er fra forskjellige bransjer og er av ulik størrelse. Fornøyde kunder er det vi i RAJA lever for, og vi er glade for å kunne vise deg noen av dem.

Vevle Interiør:

«Vi bruker RAJA på all emballasje til vår bedrift, da vi både får gode priser og ikke minst uvurderlig hjelp til å løse logistiske utfordringer. RAJA har dyktige medarbeidere som kommer med tips og råd til hvordan vi kan løse brekkasjeproblemer og finne rett utstyr. Med emballasje fra RAJA får vi et bedre produkt og kan levere en bedre opplevelse til våre kunder!»  

André Vevle, daglig leder i Vevle interiør (Black Design)

Andre Vevle, Vevle Interiør

Møre Tyri:

«Vi velger RAJA på grunn av produktutvalg, rask levering og god kundeoppfølging. Pappesker er det vi handler mest av, og RAJA har et godt utvalg av størrelser slik at det passer til alle våre behov. Vi får alltid god hjelp når vi trenger det, og rask kundebehandling er viktig for oss i en travel hverdag. Nettbutikken gjør det veldig lettvint for oss å bestille, det er kort leveringstid – og alt fungerer knirkefritt.

MøreTyri bruker egenprodusert makulert papir som fyll i pappesker, men da vi gikk tom for dette kontaktet vi RAJA og fikk testet RAJAs fyllmateriale. Vi fikk da en gratis prøveperiode og god oppfølging – til og med en film med instruksjoner og god dokumentasjon på hvordan varene var beskyttet.

Vi er veldig fornøyde – og kjøper alt vi trenger innen emballasje og kontormateriell hos RAJA.»

Erlend Henden, daglig leder i MøreTyri AS

Motorspeed:

«Vi bruker RAJA pga stort vareutvalg, bra priser, hyggelige kundebehandlere og stort sett rask levering. Og sist, men ikke minst: Hyggelig og trivelig selger, med talegaver og godt humør.

                Vi sender i snitt 150 pakker om dagen og bruker for det meste RAJAs produkter. Vi har egendesignet tape, selvfølgelig levert av RAJA.»  

Arild Hagen, Motorspeed AS

Linn Wold:

«RAJA har vært en trofast samarbeidspartner  helt siden jeg startet opp for meg selv med å selge bilder fra stuegulvet i 2015, og er fortsatt vår foretrukne emballasjeleverandør. 

                Vi er helt avhengig av leverandører med gode leveringstider, konkurransedyktige priser og ansatte som vil gjøre det lille ekstra for oss. Og det leverer RAJA på til de grader. Vi er strålende fornøyd med samarbeidet og håper på mange flere år!»  

Linn Wold, daglig leder i Linn Wold AS

Mest leste temaer