(8 - 16)
Bruk for store mengder?
Få et uforpliktende tilbud
4,3/5
Vi har fornøyde kunder
0
Fortsett å handle der du slapp

Betingelser bedriftskunder

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER BEDRIFTSKUNDER

Forbehold om feil

Nøye anstrengelser er gjort for å forsikre at priser, produktbeskrivelser og bilder er så korrekte som mulig, men vi tar forbehold om eventuelle feil.

100% fornøydgaranti og returer

Hvis du er misfornøyd med vare du har mottatt, kan du returnere den og få pengene tilbake, godskrevet en ny bestilling, eller bytte varen innen 30 dager etter kjøpet. Vi tar ikke imot åpnede minimumsforpakninger. Returner varen uskadd til oss, og legg ved pakkseddelen. Ta kontakt med en av våre kundebehandlere på telefon 22 51 40 00 for å avtale retur av varen. Har du mottatt feil vare i forhold til hva som ble bestilt, eller varen er defekt eller skadet under transport, sørger vi for retur av varen og sender en ny innen kort tid. Ved mottak av feil vare eller skadet produkt, ta umiddelbart kontakt med oss på telefon 22 51 40 00. Dersom du har gjort en feilbestilling gjør vi oppmerksom på at du selv må stå for returkostnadene. Du vil motta kreditnota for returnerte varer (ikke frakt) så snart vi har mottatt returforsendelsen i hel og uskadet stand. Spesialproduserte varer og produkter som ikke er standard lagervare kan ikke returneres når bestillingen har blitt bekreftet.

Leveringsbetingelser

Ved bestilling mandag til fredag innen kl. 12, er vår målsetting å levere innen 1-2 virkedager. Vi har fraktfri levering for alle bestillinger over kr. 2500,-¸ med unntak av Nordland og Troms og Finnmark. Leveringer til disse fylkene vil bli belastet med gjeldende fraktrate. For ordre under kr 1000,- belastes i tillegg med ekspedisjonsgebyr på kr. 90,-. Har du spørsmål angående levering, ring oss på 22 51 40 00. Ved levering uten retur av europall vil det beregnes en kostnad på kr. 125,- pr. pall.

Priser

Alle priser er oppgitt eksklusive MVA.

Betalingsbetingelser

Du kan betale med kort – enten MasterCard eller VISA. Rajapack AS er sertifisert av Trygg e-handel. Det betyr at vi lever opp til Trygg e-handel sine krav for nettbutikker. Du kan også betale med faktura. Våre betalingsbetingelser er netto pr. 20 dager. Vi sender faktura på e-post og ved betaling med faktura vil det forekomme en kredittsjekk av bedriftskunder. Firmaets betalingsløsninger håndteres av Danske bank, som er en trygg aktør i det norske markedet. Kun personer som er 18 år eller eldre, og ikke er under vergemål og som har norsk adresse kan legge inn en ordre. Bestillinger som skal betales med debetkort kan gjøres av personer som er 15 år eller eldre.