En guide til julens gaveinnpakning

5min å lese02/12/2021

Det finnes mange forskjellige løsninger for deg som skal pakke inn produktene dine for å sende dem som julegaver. Gaveinnpakning er mye mer enn bare innpakningspapir og gavebånd. Hos RAJA tilbyr vi et stort utvalg av gaveemballasje som passer både for nettbutikker og andre bedrifter.

Se hele vårt utvalg av gaveemballasje.

Begynn med julegavepapir og gavebånd

Grunnlaget for en god gaveinnpakning er innpakningspapir og gavebånd. For innpakningspapir kan du velge mellom bleket papir med trykk eller naturlig kraftpapir. Det finnes flere forskjellige farger og mønstre slik at du kan finne en variant som passer dine produkter. Vi tilbyr selvfølgelig også innpakningspapir med julemotiv. Julepapiret er av høy kvalitet og varer lenge da rullene er hele 154 meter lange. Vi tilbyr også innpakningspapir med et mer nøytralt uttrykk – sjekk for eksempel vårt ensfargede julegavepapir i kraftpapir.

gaveesker gaveinnpakning

Bruk gavebånd når du vil legge til en fargeklatt eller komplettere det valgte gavepapiret. Vårt klassiske gavebånd er tilgjengelig i syv populære farger – velg mellom skinnende metallisk eller matt satengfinish. Hver rull er på hele 250 meter. Velg gaverosetter for en mer festlig look, eller hampebånd for en mer tradisjonell stil.

gavebånd

Dispensere letter håndteringen

Pakker du inn mange pakker? Du kan øke produktiviteten på pakkestasjonen ved å kjøpe en dispenser. I RAJAs sortiment finner du dispensere for gavepapir – tilpasset 1 eller 2 ruller. Du kan også kjøpe en dispenser til gavebåndene som er montert øverst. Trenger du kun en dispenser til bånd anbefales vår vegghengte dispenser for en rull, eller vår borddispenser som har plass til to ruller gavebånd og også 1 rull tape.

gavebånd papirdispenser

Vakkert silkepapir forsterker opplevelsen

Fyllmateriale som silkepapir er viktig da det beskytter produktene dine mot støt og skader – men det kan også være dekorativt og bidra til å presentere produktene dine på en bedre måte. For et klassisk og rent utseende, bruk vårt vanlige hvite silkepapir eller brune kraftpapir. Hvis du vil at pakken skal stråle av farger, velg vårt fargede silkepapir. Du kan få akkurat den looken du ønsker fordi du kan velge mellom 19 farger, som alle gir en pen finish. Vårt silkepapir er miljøvennlig og laget av klor- og syrefritt papir.

Er silkepapir ikke noe for deg? Treull er et fyllmateriale som passer perfekt i gavekurver da det beskytter samtidig som det gir en koselig følelse av natur. Papirstrimler er et annet alternativ. Disse består av tre lag med trekkspillformede papirstrimler og når du bruker dette materialet i gaveemballasjen, utvider de seg opp til 280 %, slik at du kan være sikker på at produktene dine ligger trygt i emballasjen. Vi tilbyr papirstrimler i flere forskjellige farger slik at du kan velge mellom et nøytralt utseende eller noe mer fargerikt.

silkepapir papirstrimler gaveinnpakning
Silkepapir, treull og papirstrimler er pen gaveinnpakning som også gir god beskyttelse

Forenkle og maksimere med gaveesker

Gjør det enkelt for deg selv denne julen ved å velge en av RAJAs ferdige gaveposer eller gaveesker som gaveinnpakning. Våre sterke, lakkerte gaveposer er praktiske med selvklebende lukking slik at du kan spare på tape. Lakkbelegget gjør dem ekstra blanke og de finnes i tre farger. Du kan også velge våre gaveposer laget av glatt og glanset papir. Ønsker du en mer nedtonet eller rustikk følelse, anbefaler vi deg å velge vårt miljøvennlige alternativ – gaveposer laget av resirkulerbart kraftpapir. Er du på jakt etter en eske anbefaler vi våre matte gaveesker med magnetlukking – de finnes i flere forskjellige størrelser, velg mellom naturfarget i kraftpapir eller farget (hvit, sort eller rød).

gaveposer gaveesker gaveinnpakning

Lag din egen gavekurv

Hvis du planlegger å sette sammen dine egne gavekurver, er det perfekt å bruke våre gavekurver i sort eller naturlig design. Fyll kurven med eventuelt fyllmateriale og dine utvalgte gaver, og ikke glem å pakke inn gavekurven din i cellofan. Visste du forresten at vi også har gjennomsiktige cellofanposer i vårt sortiment? Perfekt for å gjøre mindre gaver ekstra fancy.

gavekurv gaveinnpakning

Sende flaske i gave?

Hvilken gaveinnpakning er best for å gi bort en eller flere flasker juice eller vin? Vi i RAJA har svaret. Vi har gaveemballasje laget av resirkulert minipapp som er spesielt tilpasset for flasker. Velg mellom brun bølgepapp eller fargede esker. Se også vår sorte gaveemballasje for flasker, som med sin skinnstruktur gir en eksklusiv finish. Ønsker du en enkel, men solid løsning, kan du sjekke ut vår lakkerte gaveeske tilpasset vinflasker.

vinemballasje

En fin bærepose blir prikken over i-en

Du har valgt innpakningspapir, gavebånd og silkepapir, eventuelt bruker du en ferdig gavepose eller gaveeske – da er vi i siste fase av din gaveinnpakning: Bæreposer. Å fullføre gaveemballasjen med en bærepose er ikke et must – men det kan være noe som binder looken sammen og gir det lille ekstra. En klassisk go-to i gavesammenheng er lakkerte papirposer – et trygt valg hvis du er ute etter en blank og elegant finish. Vi har også mattlakkerte papirposer. De finnes i flere forskjellige størrelser og farger slik at du kan finne en variant som passer perfekt til dine produkter. Vi anbefaler også våre miljøvennlige poser i kraftpapir – her kan du velge mellom poser med tvunnet håndtak og poser med flatt håndtak. Disse finnes også i forskjellige fargevarianter. Ønsker du bæreposer med deres logo, ta kontakt med oss. 

gaveinnpakning

Trenger du hjelp med gaveinnpakning til høytiden?

RAJA er spesialister på emballasje, og på nettsiden vår finner du alt du trenger. Ta gjerne kontakt så kan du snakke med våre emballasjespesialister som ut fra dine produkter og behov gir gode råd om hvordan du bør velge gaveemballasje til jul.

Mest leste temaer