Et profesjonelt valg av emballasje

2 min å lese 18 mars 2019

Den primære oppgaven til emballasje er å beskytte innholdet sitt, men uheldigvis er ikke dette alltid tilfelle. Dette betyr dessverre produktskader og unødvendige returer som enkelt kan reduseres, eller til og med unngås om man bare bruker riktig materiale av god kvalitet.
I vår nye katalog er fokuset rettet mot betydningen og effekten av god emballasje, i tillegg til fordelene det gir å velge profesjonelle løsninger til din bedrift.

Hvordan ser dine forsendelser ut?

Med katalogen «Rajapack – Et profesjonelt valg» ønsker vi å utfordre våre nåværende og kommende kunders forståelse av kvalitet og gode løsninger. Konsekvensene ved dårlig valg av emballasje er mange, men de ender med samme resultat; misfornøyde kunder og økte utgifter for bedriften.

Vår nye katalog er endelig ute og fås i både digital og fysisk utgave. Bestill ditt gratis eksemplar her og oppdag at et profesjonelt valg kan bidra positivt for bedriften nå og i fremtiden.

En instruksjonsvideo med våre 5 viktigste kriterier

I Rajapack brenner vi for emballasje og kan snakke i timevis om optimale pakkeløsninger. Denne lidenskapen er ikke for alle, derfor har vi brutt det ned til 5 enkle kriterier vi mener bør være kjernen for enhver bedrift. Se en oppsummering av de 5 punktene i videoen under. Her illustrerer vi hvordan ditt valg av Rajapack som emballasjepartner bidrar til optimering av logistikken. Fra pakking av produkter til selve leveringen.

Våre emballasjespesialister er klare for å fortelle deg mer om hvordan dine valg av emballasje og produkter til varehåndtering hjelper deg med å optimalisere lagerplass, forbedre pakkeprosessen, redusere transportkostnader og ikke minst løfte kundens kjøpsopplevelse. Ta gjerne kontakt med oss på tlf: 22 54 40 00, via chat eller på post@rajapack.no. I tillegg finner du hele sortimentet vårt på våre hjemmesider rajapack.no. Vi ser frem til å høre fra deg!

Mest leste temaer