Ny katalog er ute!

1min å lese11/09/2018

I Rajapack lanserer vi en ny hovedkatalog to ganger i året, og 1 september lanserte vi årets andre katalog. Katalogen kan man laste ned digitalt eller bestille i papirversjon her.

Spar tid: Pakk smartere

Vårt fokus i denne katalogen er Innovativ Emballasje. Emballasje er nemlig ikke bare emballasje, for i tillegg til kjente produkter og bestselgere inneholder også katalogen nye og innovative produkter. Disse produktene er utviklet spesielt til å spare tid og/eller effektivisere din pakkeprosess. Vår hovedkatalog er på hele 244 sider og er spekket med innovative emballasjeløsninger.

Våre kunder vet best

Du spør kanskje deg selv om hva som er spesielt med denne katalogen? Svaret er: Vi lytter til våre kunder. Det er du som best kan gi oss et innblikk i de utallige måtene som emballasje brukes, og de mange forskjellige behovene som eksisterer. For at du skal bli inspirert så har vi fremhevet et produkt på startsiden til hver produktfamilie i katalogen. For eksempel hvordan innovative pakkeløsninger kan optimere bedriftens daglige liv.

Den nye hovedkatalogen kan bestilles gratis her, eller du kan kontakte våre emballasjeeksperter å bestille direkte fra de på 22 51 40 00 eller post@rajapack.no.

God fornøyelse!

Mest leste temaer