Uknuselig kontroll på høysesongen

3min å lese08/11/2018

Vi har vært hos 3N Logistics og sett på hvordan de forbereder seg til en travel høstsesong. 3N Logistics er en del av 3 Norske AS og er ansvarlig for all logistikk rundt selskapene Hadeland Glassverk, Porsgrund Porselænsfabrik og Christiania Glasmagasin. Fra firmaets lokasjon i Røyken Næringspark sendes varer til alle butikkene samt til privatpersoner på kjøp som gjøres via deres 3 nettbutikker og norgesglasset.no.

Logistikk viktig i høysesongen

Høysesongen går fra oktober til januar, og i denne perioden har 3N Logistics hovedtyngden av sin omsetning. Rask levering er viktig, og i denne perioden øker de sin bemanning med 30 til 40 sesongarbeidere. Dette sikrer leveransene og kvalitet på forsendelsene. Det er en omfattende logistikk på lageret før et produkt går ut dørene. Hvert produkt må plukkes, sjekkes, pakkes og tilslutt sendes. Et viktig mål er at kundene er fornøyd, og det er derfor viktig at varene kommer trygt og raskt frem.

3N Logistics sender skjøre produkter og derfor er innpakning ekstra viktig å tenke på. I tett dialog med oss i Rajapack har vi funnet en god løsning for emballasjen. Dette har vist seg å være både kostnadsbesparende, beskyttende og ikke minst populært hos kundene. I fjor byttet 3N Logistics innpakningsmetode og gikk over til å bruke papir som beskyttelse av varene. Valget falt på Geami Wrap Pak® levert fra Rajapack.

Utelukkende positive tilbakemeldinger

Geami Wrap Pak® er en beskyttelse av kraftpapir og silkepapir som enkelt tilpasser seg produktene. Det er derfor ikke nødvendig med overflødig mye papir eller å bruke tape. I tillegg ser innpakningen elegant ut med silkepapiret i bunn som finnes i mange forskjellige farger. Her kan man være kreative og bytte ut farge med merkedager som jul, påske, Black Friday og Valentine.

Tilbakemeldingene fra kundene til 3N Logistics er utelukkende positive etter bytte. Innpakningen er flott, og mange foretrekker papir i stede for plast. De har færre reklamasjoner på knuste varer under transport, samt at de har noe lavere kostnad ved å bytte innpakningssystem fordi det brukes mindre papir totalt sett enn de har brukt av plast tidligere. I tillegg til å pakke varene med Geami Wrap Pak® så fyller de tomrom i eskene med papirremser fra PadPak® Senior, som hele tiden kutter opp ferdige remser på ønsket lengde. Denne maskinen gir også ekstra beskyttelse mot støt som bidrar til mindre brekkasje.

Black Friday og god kundeservice

Nå som høysesong står for døren med handelsdager som Black Friday og julen er like rundt hjørnet, er det nødvendig med flere pakkestasjoner enn hva de ellers benytter. Derfor har de økt fra 2 til 5 Geami Wrap Pak® maskiner slik at alle varene kan pakkes med samme gode kvalitet.

3N Logistics er opptatt av å gi gode kundeopplevelser, og derfor er det alfa omega at kundens reise fra bestilling av vare til mottak går raskt og smertefritt. Tett og god dialog med samarbeidspartnere er avgjørende for at de skal lykkes, og de er svært godt fornøyd med samarbeidet med oss i Rajapack da vi sammen har fått til gode, kostnadseffektive og pakkeoptimale løsninger.

Er du klar for en høysesong og store handelsdager? Ønsker du et uforpliktende tilbud fra oss så ta kontakt på 22514000 eller post@rajapack.no.

Mest leste temaer