WrapPak ® Protector, en totalløsning for papiremballasje.

2min å lese13/11/2019

WrapPak ® Protector er en pakkemaskin som produserer papirbeskyttelse av 100% resirkulerbart kraftpapir. Med andre ord, fornybart og biologisk nedbrytbart. Det er det spesielle designet på kraftpapiret som gjør denne emballasjeløsningen så bærekraftig og nyskapende. Den bølgede papirkonstruksjonen gir fleksibilitet i tillegg til at de kombinerte lagene gir styrke, polstret beskyttelse og allsidighet. Det gjør at denne emballasjemaskinen kan brukes til flere ulike oppgaver.

WrapPak ® Protector forbedrer lagerets pakkeeffektivitet ved å konvertere kraftpapir til emballasje-pads. Med disse kan du tilpasse beskyttelsen basert på form og størrelse på produktet. Det betyr at èn pakkemaskin benyttes i hele pakkeprosessen!

Bruksområder for WrapPak ®Protector i din emballasjehverdag:

Boksforing:
Lett beskyttelse – fungerer som en barriere mellom produktet og esken.

Innpakning:
Middels beskyttelse – pakking av flere produkter sammen og separering av gjenstander under transport.

Termisk isolasjon:
Temperaturbeskyttelse – hjelper deg med å opprettholde produktene i en jevn eller kjølt tilstand.

Låsing og støtsikring:
Kraftig beskyttelse – begrenser og hindrer bevegelse ved å fylle tomrommet.

Flere forhåndsinnstillinger er tilgjengelige for å automatisk angi papirlengder, mengder og frekvens ved å bruke berøringsskjermen. En fotpedal kan også brukes til manuell pakking for produksjon på forespørsel. To separate pakker med 1-lags kraftpapir blir automatisk matet inn i maskinen og konverteres til 2-lags ark av kraftpapir. Deretter stanses kantene, krølles sammen og danner bølgeformen til padsene. Resultatet er papirputer som kan brukes for å beskytte produkter og er ideell for varehus med et variert produktsortiment som krever forskjellige typer beskyttelse og kvalitet.

Papiremballasje gir god beskyttelse for pakker. Papir er en naturlig god støtdemper som ikke overfører trykket til andre områder. Den har gode isolasjonsegenskaper, er lett å tilpasse og forme. Det betyr at hver eske kan pakkes individuelt i henhold til det spesifikke produktet. Og glem ikke de miljøvennlige aspektene av papiremballasje.

For mer informasjon om pakkemaskiner eller WrapPak ® Protector, kontakt oss på 22 51 40 00 eller post@rajapack.no.

Mest leste temaer