Earth Hour – slukk lyset for klima og natur

2 min å lese 23 mars 2021

Vil du gjøre en innsats for klima og natur? Nå har du sjansen!

Lørdag 27. mars samles nemlig hundrevis av millioner mennesker til verdens største markering for klima og natur, WWFs Earth Hour.

Se den offisielle Earth Hour 2021-videoen her: https://youtu.be/-fIxCsCrHpY

Earth Hour fra 2007 til idag

Earth Hour er verdens største grasrotbevegelse for miljøet og tar sikte på å engasjere enkeltmennesker, næringsliv og myndigheter over hele verden. Earth Hour har spredd seg fra en enkelt markering i Sydney i 2007 til en global bevegelse for natur og miljø, og har vært arrangert i Norge hvert år siden 2009. Denne fellesdugnaden er en symbolsk handling for å markere at verden står sammen mot klimaendringene.

I 190 land over hele verden ble Earth Hour 2020 markert, som et symbol for hvordan vi står sammen for å bevare dette ene hjemmet vi alle deler – jorden vår. Bli med i år, så kan vi sørge for at Earth Hour 2021 blir den største markeringen hittil!

Bli med på Facebook-eventet her!

Det eneste du trenger for å delta, er tilgang til lysbryterne hjemme. Mellom klokka 20:30 og 21:30 slukker vi lyset i millioner av hjem, bygninger og landemerker over hele verden.

Earth Hour er ingen strømsparekampanje, men en symbolsk markering. Lysene slukkes for å sende et budskap til verdens ledere: Vi må løse klima- og naturkrisen, og vi må gjøre det nå!

Du trenger altså ikke skru av TV-en eller PC-en. Men hva med å tenne stearinlys og gjøre det til en stemningsfull stund for deg selv, eller sammen med andre – kanskje på videochat?

Bli med på markeringen og bruk lysbryteren som din stemme for si at vi må bremse klimaendringene og stanse tapet av natur – nå!

Les mer på www.earthhour.org.

Ta et godt klimavalg gjennom bruk av miljøvennlig emballasje – se utvalget i nettbutikken

Mest leste temaer