Informasjon vedrørende COVID19

2 min å lese 27 mars 2020

Det er en utfordrende og tøff tid for alle, og vi ønsker å informere litt om nåværende situasjon hos RAJA. Kort sagt er vi 100% operative og klare til å hjelpe deg!

Vi har mange produkter som er viktige og samfunnskritiske i situasjonen vi befinner oss i, og over hele Europa jobber RAJA intenst for å opprettholde vårt serviceløfte og levere innen 24/48 timer.

Apotek, legesentre/sykehus og matbedrifter er noen av bransjene som er avhengig av emballasje for å kunne tilby sine tjenester gjennom COVID19-pandemien, derfor anser vi det som viktig at vi er operative og leveringsdyktige.

Levering

I disse tider er det mange som jobber på hjemmekontor, og vi ber deg være ekstra oppmerksom når du mottar din ordrebekreftelse og sjekke at det er riktig leveringsadresse og at det er noen tilstede som kan ta imot varene. Gi oss rask beskjed om det skulle være noen utfordringer, så skal vi forsøke å løse det etter beste evne.

Beskyttelse av våre ansatte

Det er en prioritet å ta vare på helsen og sikkerheten til våre ansatte og hindre spredningen av koronaviruset (COVID19).

Alle våre ansatte jobber på hjemmekontor, men er 100% operative for å hjelpe deg på telefon 22 51 40 00, e-post eller chat. Våre medarbeidere på lageret er også tatt vare på slik at de er beskyttet mens de pakker dine varer.

Kundeservice

Våre emballasjespesialister står klare til å hjelpe deg på telefon, chat eller e-post. Du kan også besøke vår nettbutikk for å se vårt brede produktutvalg der.

Alle våre medarbeidere i RAJA-teamet står sammen, klare for å hjelpe deg og yte god service gjennom denne utfordrende situasjonen.

Takk for din tillit og lojalitet.

Ta vare på deg selv og dine.

Mest leste temaer