Fra Treveien 9 til Tromsø

2 min å lese04 juni 2020

Vi i RAJA Norge har laget en intern utfordring som vi ønsker at kan inspirere andre. Utfordringen går ut på at vi skal enten gå, sykle eller løpe tilsvarende avstand som det er fra vårt kontor i Treveien 9 i Vestby til Nordens Paris, Tromsø. Ettersom vårt hovedkontor ligger i Paris i Frankrike, passet Nordens Paris bedre med tanke på COVID-19 og stengte grenser. Reisen er på totalt 1654 km som vi må klare på 6 uker. Dette er et oppnåelig mål for et team på 16 stk.

Donasjon

Det beste med denne utfordringen er at for hver km vi fullfører vil RAJA Norge donere en sum til organisasjonen Dråpen i havet, og arbeidet organisasjonen gjør for kvinner og barn på flukt. RAJA-gruppen har en stiftelse for å hjelpe og forsvare kvinners rettigheter, derfor har vi valgt å gi vårt bidrag til Dråpen i havet og deres viktige arbeid.

Mandag 18 mai tok vi på oss treningstøyet og startet reisen nordover mot Tromsø. Målet er at vi skal være fremme innen søndag 28. juni. Etter to uker med fantastisk innsats av Team RAJA Norge er vi allerede kommet et godt stykke på vei. Vi har lagt hele 734 km bak oss, og vi er kommet til Grong kommune. Bli med oss videre på ferden via Facebook og få vite siste nytt. Vi trenger alle heiarop vi kan få!

I tillegg til donasjonen som RAJA Norge gir via denne utfordringen så samler vi også inn flasker. Pantepengene går til Dråpen i havet. Har du noen flasker å avse så lever de gjerne til oss i Treveien 9, Vestby. Ønsker du å gi et bidrag til Dråpen i Havet kan du vippse ønsket beløp til 10584 eller se mer info her.  Sammen kan vi gjøre en forskjell!

Vil du vite mer om RAJAs engasjement, kan du lese om vårt Kvinner og miljø-program her.

    Mest leste temaer