Miljøvennlig emballasje

RAJA støtter din miljøansvarlige innsats

Finn din miljøvennlige emballasje. Velg blant våre bestselgere, innovativ emballasje, miljøalternativer og gjenbrukbare produkter. Finn også ut hvordan du kan redusere tomrommet ditt ved å bruke emballasje i justerbar størrelse.

Våre miljøvennlige bestselgere

Sjekk ut de mest populære miljøvennlige emballasjeproduktene vi tilbyr:

Våre miljøvennlige bestselgere

Våre innovative og miljøvennlige produkter

Vi finner alltid nye innovative emballasjeløsninger for å tilfredsstille og forbedre dine emballasjebehov. Se hva vi tilbyr:

 • Forstrukket håndstrekkfilm: bruk opptil 30% mindre film når du pakker inn en pall enn vanlig håndstrekkfilm.
 • Esker med automatbunn: reises enkelt ved å trykke på begge sider av boksen og klaffene låses automatisk. Tape er kun nødvendig å forsegle toppen av esken.
 • Grønne lynlåsposer: er laget av minst 50% resirkulerte materialer. Disse praktiske og tidsbesparende posene har en brukervennlig lukking som åpnes og lukkes raskt.
Våre innovative og miljøvennlige produkter

Våre miljøvennlige alternativer

Ønsker du å øke eller forbedre dine grønne emballasjeprodukter? Hos RAJA kan vi hjelpe deg med å finne miljøvennlige alternativer til ditt vanlige emballasjespekter.

 • RAJA papirtape: er produsert av 57g silikonfritt kraftpapir med lim av naturgummi som gjør at tapen kan gjenvinnes med esken.
 • Jiffy Green polstrede papirposer: er ekstra beskyttende og økologiske. De polstrede posene er laget av 75% resirkulerte materialer og er resirkulerbare.
 • Resirkulerte ruller av kraftpapir: er laget av 100% resirkulert og resirkulerbart kraftpapir. Pakk inn produkter eller beskytt ved å fylle tomrom, et godt alternativ til bobleplast.
Våre miljøvennlige alternativer

Vår miljøvennlige gjenbruksemballasje

Gjenbruk av emballasje er en flott måte å håndtere avfallskontroll og reduserer belastningen på verdifulle ressurser. Sjekk ut vårt utvalg av gjenbruksemballasje:

 • Postesker for enkel retur: er enkle for kunden å åpne og forsegle på nytt. Det er enkelt å returnere med denne esken, da kunden kan bruke den samme esken takket være to limstriper.
 • Lettvekstpaller av plast: er ekstremt tøff og motstandsdyktig mot temperaturer ned til -20 ° C, den er 100% resirkulert og kan brukes på nytt.
 • Hvite e-handelsposer for tur og retur: Enkel lukking ved retur, med ekstra selvklebende limstripe.
Vår miljøvennlige gjenbruksemballasje

Vår optimaliserte og miljøvennlige emballasje

Optimalisering av emballasjen har mange fordeler som sparing på fraktkostnader. Se hvilke produkter som kan hjelpe deg å kutte kostnadene:

 • Esker med variabel høyde: laget av minst 70% resirkulert materiale og justerbar opp til 12 størrelser. De forhåndsskårne sporene kan enkelt kuttes til den størrelsen du trenger.
 • Resirkulerbare e-handelsposer: Hele posen kan resirkuleres når den er brukt. Disse allsidige ugjennomsiktig posene er lette og sterke
 • Forsterkede teleskopesker: har et todelt lokk og bunn som gjør det enkelt å justere høyden på esken slik at den passer til forskjellige størrelser. Bare bruk tape eller stropping for ekstra sikkerhet.
Vår optimaliserte og miljøvennlige emballasje

Forbedret innsamling av avfall

Innsamling og sortering av industriavfall er obligatorisk for alle selskaper. For å gjøre det enklere for deg, tilbyr vi gode løsninger:

 • Sterke blå avfallssekker: er lette å identifiserbare og gode for å skille avfall. Sekkene er vanskeligere å punktere, godt egnet for tungt og skarpt avfall og er 100% resirkulert.
 • Transparente avfallsposer av polyeten: muliggjør øyeblikkelig identifikasjon av innhold, noe som gjør de ideelle for å skille produkter eller materialer for gjenvinning.
 • Sekk for returplast: Tenk på miljøet og kast alt ut av plastavfall i egen sekk for returplast.
Forbedret innsamling av avfall

Oppdag våre miljøvennlige emballasjeprodukter!