(8 - 16)
Bruk for store mengder?
Få et uforpliktende tilbud
4,2/5
Vi har fornøyde kunder
0
Fortsett å handle der du slapp
Kampanjeprogrammet Kvinner og Miljø
1 kjøpt produkt = 10 kr donert

Dette er et kampanjeprodukt. For hvert solgte kampanjeprodukt donerer RAJA 10 kr til kampanjeprogrammet Kvinner og Miljø.

Les mer her
Opptil 30% rabatt
Spesialpris
Ikke på lager

Esker med variabel høyde

(12 artikler)
Rask levering*

Fra
kr 9,35  eks.MVA

Pris pr stk

Vis alle priser
  • Justeres enkelt i høyden etter behov.
  • Bruk samme eske til forskjellig produkter.
  • 3 forskjellige høyder.
  • Få 1 gratis universalkniv ved kjøp av 3 bunter av esker med variabel høyde*.
Mer informasjon

spinner

Detaljert beskrivelse

Prisgunstig!


Produktinformasjon
Esker med variabel høyde har praktiske riller for hver 5 cm som gir 3 forskjellige høyder i en og samme eske. Dette gjør at du kan enkelt tilpasse høyden til ditt behov, slik kan du spare både lagerplass og fyllmateriale. Lukkes med tape eller strammebånd. Esker av enkel bølgepapp er solide og svært godt egnet for å emballere, frakte og beskytte lettere produkter. Produsert av brun, enkel bølgepapp. Leveres flatpakket i hele bunter.

Priser og levering
Esker med variabel høyde er lagervare og vi leverer raskt til deg. Eskene prises pr eske og leveres flatpakket i hele bunter med 20 esker pr bunt. Legg merke til våre rabatterte priser ved bestilling av 100 esker eller flere. Er du usikker på om esker med variabel høyde er riktig emballasje for dine produkter? Ring oss på telefon 22 51 40 00 for veiledning og gode emballasjeråd.

Tips fra våre emballasjespesialister
Ønsker du å markedsføre din bedrift på emballasjen? Mange av våre esker av enkel bølgepapp kan trykkes med din logo eller budskap. Dette gir økt synlighet for din merkevare og kan gi en god kundeopplevelse. Se her for mer informasjon og priser på spesialtilpasset emballasje eller ring oss på telefon 406 93 400.

Miljø
Esker med variabel høyde er merket med RESY-symbolet som garanterer at esken er resirkulerbar og aksepteres for pappresirkulering etter bruk.
En eske er satt sammen av bølgepapp og en utvendig liner. Bølgepappen i våre esker er laget av 100% resirkulerbart papir. Kraftliner er laget av trevirke fra bærekraftige skoger, og testliner av resirkulert papir. Våre esker forurenser ikke: Innhold av tungmetall i våre esker er i samsvar med EU-direktiv 94/62, og de er derfor egnet for resirkulering, energigjenvinning, og de kan komposteres. Ring oss på telefon 22 51 40 00 for mer informasjon om våre miljøvennlige emballasjeprodukter.

Tilbud
Få 1 gratis universalkniv ved kjøp av 3 bunter av esker med variabel høyde. Eskene må være samme referanse. Tilbudet gjelder én gang per ordre så langt lageret rekker.


Resirkulerbar_no_NO
 

Resirkulerbar_70_no_NO
 

Resy_no_NO