22 51 40 00
(8 - 16)
Bruk for store mengder?
Få et uforpliktende tilbud
4,5/5
Vi har fornøyde kunder
0
Fortsett å handle der du slapp

Betingelser

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER PRIVATKUNDER

Forbehold om feil

Nøye anstrengelser er gjort for å forsikre at priser, produktbeskrivelser og bilder er så korrekte som mulig, men vi tar forbehold om eventuelle feil.

Angrerett for privatkunder

Alle forbrukerkjøp hos Rajapack AS er regulert av Angrerettloven. Vi ønsker at du skal være fornøyd, men angrer du på kjøpet kan du returnere varene til oss. Angrerettsskjema kan du laste ned her: NO_Angreskjema_2020.pdf
Skjemaet sendes også sammen med ordrebekreftelsen.

Her er de viktigste punktene i Angrerettloven:

  • Angreretten krever at du fremmer krav om angrerett til selger innen 14 dager etter at varen er mottatt. Faller denne dagen på en helligdag, forlenges fristen til neste virkedag.
  • Angreretten krever at kjøper betaler returfrakt til selger.
  • Angreretten gir selger adgang til å kreve kompensasjon om produktet er forringet som følge av bruk utover det som kreves for å fastslå varens art, egenskap og/eller funksjon.
  • Angreretten betinger at kjøper gir selger melding innen 14 dager etter at produktet er mottatt (jfr. Angrerettloven §21). Kjøper skal uten ugrunnet opphold, og senest 14 dager etter at melding om angrerett er gitt, sende produktet tilbake til selger. (jfr. Angrerettloven § 25)
  • Angreretten gjelder kun forbrukerkjøp.
  • Tilbakebetaling vil skje innen 14 dager.

Hvordan angrer jeg før varene er mottatt?

Angrer du kjøpet før du har mottatt varene, kan du ringe oss på tlf 22 51 40 00 og opplyse oss om at du angrer kjøpet. Du vil motta en bekreftelse fra oss på at du har søkt om angrerett på produktet. Du trenger ikke foreta deg noe i forhold til å hente eller motta varen. Når du mottar bekreftelse fra oss på at angreretten er benyttet vil vi refundere kjøpsbeløpet i sin helhet til kredittkortet du har benyttet

Hvordan angrer jeg etter at varen er mottatt?

Angrer du kjøpet etter at du har mottatt produktet, tar du kontakt med oss på tlf 22 51 40 00 eller e-post post@rajapack.no og opplyser om at du angrer kjøpet. Senest innen 14 dager etter at melding er gitt til oss om bruk av angreretten, sender du produktet til oss.

100% fornøydgaranti og returer

Hvis du er misfornøyd med en vare du har mottatt, kan du returnere den og få pengene tilbake, godskrevet en ny bestilling, eller bytte varen. Dette er i henhold til forbrukerkjøpsloven, som gir kunden reklamasjonsrett. Reklamasjon skal skje innen rimelig tid, og en absolutt frist er 2 etter levering.

Du har også anledning til å kontakte Forbrukerrådet hvis det mot formodning skulle oppstå en uenighet. Les mer om dette her: Forbrukerrådet

Rajapack følger Forbrukerklageutvalgets avgjørelser ved en eventuell tvist.

Om retur: Returner varen uskadd til oss, og legg ved pakkseddelen. Vi tar ikke imot åpnede minimumsforpakninger. Merk: Ta kontakt med en av våre kundebehandlere på telefon 22 51 40 00 for å avtale retur av varen før den sendes.

Har du mottatt annen vare enn bestilt, eller varen er defekt eller skadet under transport, sørger vi for retur av varen og sender en ny innen kort tid. Ved mottak av feil vare eller skadet produkt, ta umiddelbart kontakt med oss på telefon 22 51 40 00. Dersom du har gjort en feilbestilling gjør vi oppmerksom på at du selv må stå for returkostnadene. Du vil motta kreditnota for returnerte varer (ikke frakt) så snart vi har mottatt returforsendelsen i hel og uskadet stand. Spesialproduserte varer og produkter som ikke er standard lagervare kan ikke returneres når bestillingen har blitt bekreftet.

Forsinket levering: I tilfeller hvor kunden ikke har mottatt varen innen rimelig tid, kan kunden heve kjøpet. Ta kontakt med oss på telefon 22 51 40 00 eller post@rajapack.no.

Tilbakebetaling ved reklamasjon

Ved reklamasjon skal tilbakebetaling skje innen 14 dager.

Leveringsbetingelser

Ved bestilling mandag til fredag innen kl. 12, er vår målsetting å levere innen 1-2 virkedager. For privatpersoner må minimum 1 ekstra virkedag beregnes, da leveranser må avtales med transportør. Vi har fraktfri levering for alle bestillinger over kr. 2500,-¸ med unntak av Nordland og Troms og Finnmark. Leveringer til disse fylkene vil bli belastet med gjeldende fraktrate. For ordre under kr 1000,- belastes i tillegg med ekspedisjonsgebyr på kr. 90,-. Har du spørsmål angående levering, ring oss på 22 51 40 00. Ved levering uten retur av europall vil det beregnes en kostnad på kr. 125,- pr. pall.

Priser

Alle priser er oppgitt eksklusive MVA.

Betalingsbetingelser

Du kan betale med kort – enten MasterCard eller VISA. Rajapack AS er sertifisert av Trygg e-handel. Det betyr at vi lever opp til Trygg e-handel sine krav for nettbutikker. Kun personer som er 18 år eller eldre, og ikke er under vergemål og som har norsk adresse kan legge inn en ordre. Bestillinger som skal betales med debetkort kan gjøres av personer som er 15 år eller eldre.