22 51 40 00
(8 - 16)
Bruk for store mengder?
Få et uforpliktende tilbud
4,4/5
Vi har fornøyde kunder
0
Fortsett å handle der du slapp

Arkiv- og flytteesker

Flytteesker for alle formål

RAJA har et stort utvalg i arkivesker og flytteesker til alle formål. Et velstrukturert og godt organisert arkiv fungerer alltid best, slik er det enkelt å finne det du ønsker. Oppbevaringsesker og arkivesker hjelper deg å holde orden på dine mapper og dokumenter. Oppbevaringsesker med lokk er praktiske og kan brukes til mange formål.

Fordeler med våre flytteesker

Med flyttekasser fra RAJA er du sikker på at dine ting blir trygt oppbevart under flytting og oppbevaring. Våre flytteesker er designet for å være robuste og holdbare, noe som gir ekstra beskyttelse til dine eiendeler.

  • Robust konstruksjon: Våre flytteesker er laget av høy kvalitet materiale som tåler tung vekt og håndtering.
  • Enkle å montere: Flytteeskene våre er enkle å sette sammen uten behov for ekstra verktøy.
  • Praktiske lokk: Mange av våre esker kommer med lokk som sikrer innholdet mot støv og skader.
  • Flere størrelser: Vi tilbyr flytteesker i ulike størrelser for å dekke alle dine behov.

Oppbevaring og organisering

Oppbevaringsesker med lokk er spesielt praktiske for langvarig oppbevaring. De kan brukes til å organisere alt fra dokumenter til klær og andre eiendeler. Arkivesker hjelper deg å holde orden på dine mapper og dokumenter, slik at du enkelt kan finne det du leter etter når du trenger det.

Rask levering

RAJA forstår viktigheten av rask levering, spesielt når du skal flytte eller trenger å organisere kontoret. Vi har som mål å levere dine bestillinger innen 24/48 timer, slik at du kan komme i gang med flyttingen eller organiseringen så raskt som mulig.

Kontakt våre rådgivere

Er du i tvil om hvilke av våre esker som egner seg best til formålet, er du velkommen til å kontakte våre rådgivere på telefon 22 51 40 00. Våre eksperter er klare til å hjelpe deg med å velge de riktige flytteeskene og arkiveskene for dine behov.

Bestill dine flytteesker i dag!

Ikke vent med å sikre deg våre robuste og praktiske flytteesker. Besøk vår nettside for å legge inn en ordre eller ring oss på telefon 22 51 40 00 for personlig assistanse. Med RAJA's flytteesker kan du være trygg på at dine eiendeler er i gode hender.

3 artikler
Sorter etter: Relevant