22 51 40 00
(8 - 16)
Bruk for store mengder?
Få et uforpliktende tilbud
4,4/5
Vi har fornøyde kunder
0
Fortsett å handle der du slapp

Esker, pappesker og trekasser

RAJA har et stort utvalg av esker, kasser, pappesker og trekasser, alt på lager og klart til å leveres raskt til dere.

Eksperter på pappesker

Fra enkel bølgepapp til trippel bølgepapp; uansett hva du trenger å pakke har vi den perfekte løsningen. Ved å velge riktig pappeske for virksomheten din sparer du både tid og penger i lengden. Med et stort utvalg av oppbevarings- og pakkeesker i høy kvalitet, inkludert både standard- og flaskeesker, er RAJA klar til å levere pappesker til enhver bedrift.

Hva er de beste emballasjeeskene?

Det kan være en utfordring å velge de beste pappeskene for produktene dine. En virksomhet som håndterer tunge maskindeler vil trenge annen emballasje enn et e-handelsselskap som regelmessig sender produkter via bud eller posten. Å identifisere kravene dine er det første trinnet for å sikre at du tar den riktige avgjørelsen.

Vår nyttige guide nedenfor dekker noen av våre mest populære pappesker for ulike bransjer:

Pappesker av enkel bølgepapp:

Laget av bølgepapp i høy kvalitet, er pappesker av enkel bølgepapp perfekte for lett emballasje og oppbevaring. Dette er den mest økonomiske løsningen, da disse standardeskene er ideelle for innkjøp og håndtering av lette emballasjejobber.

Pappesker av dobbel bølgepapp:

Med et ekstra korrugert lag for å beskytte produktene dine mot støt, er pappesker av dobbel bølgepapp perfekte for å forhindre skade under transport. Du kan bruke disse eskene til både pakking og oppbevaring, da de er mer spenstige enn esker i enkel bølgepapp, og sterke nok til å stables.

Pappesker av trippel bølgepapp:

Hvis den store pappesken din skal på en lang reise der temperaturendringer og støt er sannsynlige, vil en pappeske av trippel bølgepapp gi de beste resultatene. Det ekstra laget med bølgepapp beskytter tunge eller skjøre gjenstander, og bidrar til å sikre at den når destinasjonen trygt – uansett reise.

Postesker av papp:

RAJA forstår at rask levering til kundene er en prioritet for både e-handelsselskaper og tradisjonelle virksomheter. Med en rekke enkle postesker designet for enkel montering, kan du ha varene klare raskt med minimal innsats.

Arkiverings- og flytteesker:

Enten du arkiverer dokumenter eller trenger flytteesker når du skal til nye lokaler, kommer disse spesialiserte pappeskene i en rekke størrelser, og er perfekte midlertidige beholdere og oppbevaringsesker for verdifull informasjon eller gjenstander.

 Les mer

137 Produkter