22 51 40 00
(8 - 16)
Bruk for store mengder?
Få et uforpliktende tilbud
4,4/5
Vi har fornøyde kunder
0
Fortsett å handle der du slapp

Et kvalitetsmerke

Une qualité de service garantie

Våre emballasjespesialister er klare for å hjelpe

Kundetilfredshet er vår førsteprioritet og vi ønsker alltid at du skal være fornøyd. Våre emballasjespesialister er tilgjengelig på hverdager mellom kl 08 og 16, og klare for å besvare dine spørsmål om din ordre, levering eller andre emballasjespørsmål.

Kontakt oss på telefon 22 51 40 00, på e-post post@rajapack.no eller på chat.

30 dagers returrett

Om du er misfornøyd med en vare du har mottatt kan du returnere den og få pengene tilbake, godskrevet ny bestilling eller bytte varen innen 30 dager etter kjøpet. Vi tar dessverre ikke imot åpnede minimumsforpakninger. Returner derfor varen uskadet til oss, og husk å legge ved pakkseddelen. Les mer om hvordan du returnerer et produkt her.

Du kan stole på RAJAs kvalitet og service:

Trygg

RAJA er sertifisert av Trygg e-handel. Det betyr at du kan være sikker på at du handler trygt hos oss, både før, under og etter kjøpsprosessen. Trygg e-handel er en frivillig godkjenningsordning som setter forbrukers rettigheter og sikkerhet i fokus og hvor kun seriøse og stabile nettbutikker blir sertifiserte. Ønsker du å finne ut mer om hva det innebærer å være Trygg e-handelssertifisert kan du sjekke nettstedet www.tryggehandel.no.

Trustpilot

RAJA samarbeider med Trustpilot for å samle tilbakemeldinger fra våre kunder så vi kan opprettholde vårt høye servicenivå.

Gront Punkt

RAJA er medlem av Grønt Punkt Norge. Vi tar miljøansvar ved å delta i en returordning for brukt emballasje som blant annet plast-, metall- og bølgepappemballasje. Til sammen sørger medlemsbedriftene i Grønt Punkt Norge for at Norges CO2-utslipp reduseres med 400 000 tonn hvert år.

Gront Punkt

RAJA er medlem i FSC® (Forest Stewardship Council®), som er en internasjonal organisasjon for sertifisering av skogsforvaltning og fremmer miljøvennlig, sosialt ansvarlig og økonomisk levedyktig bruk av verdens skoger. For at papir skal være FSC-sertifisert kreves det at det er helt eller delvis produsert av papirmasse fra FSC-sertifisert skog. Vårt sertifiseringsnr er: FSC C183193

Gront Punkt

Som partner av PEFC France er RAJA forpliktet til PEFC-sertifisering for å fremme en bærekraftig forvaltning av skogen. Denne sertifiseringen garanterer at produktet du kjøper kommer fra ansvarlige kilder og at du gjennom kjøpshandlingen din deltar i bevaring av skog rundt om i verden.