• 22 51 40 00 Man - Fre 8 - 16
  • Storkundefordeler Uforpliktende tilbud
  • Vi har fornøyde kunder
  • Ny hos RAJA? Fri frakt ved ordre over kr 1500,-* Bruk rabattkode: NY1500
logo raja 22 51 40 00 Man-Fre 8-16
kr 0,00 Handlekurven er tom
Hurtigbestill Oppgi artikkelnr.

RAJA er engasjert i deg!

Hos RAJA får du riktig kvalitet til riktig pris.

Å handle med RAJA gir deg mye for pengene

Vi ønsker å tilby deg som kunde de beste kvalitetsproduktene til konkurransedyktige priser. Jo mer du bestiller, jo mer sparer du! I tillegg får du gode rabatter på enkeltprodukter med våre gunstige priser. Slik får du den emballasjen du trenger, innenfor ditt budsjett.

Hos RAJA får du :

  • Rabatter opptil 35 %
  • Kvantumsrabatter på de fleste produkter
  • 6 måneders prisgaranti
  • Få spesialtilbud gjennom hele året gjennom katalogen og online
  • Reduser kostnader med spesialpriser for hele paller for storforbrukere

Vår egen merkevare, Rajakvalitet til gunstig pris

Med 65 års bransjeerfaring har vi skapt vår egen merkevare av emballasjeprodukter, Rajakvalitet til gunstig pris. Raja-produktene er designet for å levere den kvaliteten du forventer, til de mest konkurransedyktige prisene. Over 900 Raja-merkede produkter i hele sortimentet sikrer at du får mye for pengene.

Hos RAJA kan du velge mellom flere betalingsmetoder.

Les mer her

DIN TILFREDSHET KOMMER FØRST

Vi er her for deg
Din tilfredshet er vår førsteprioritet. Vår kundeservice er alltid klare til å besvare spørsmål om din ordre, levering eller andre emballasjespørsmål. Som altid garanterer vi et raskt og tilfredstillende svar.

Kontakt oss på tlf: 22 51 40 00

30 dagers returrett

Vi ønsker at du skal få den beste emballasjen til ditt behov. Hvis du er misfornøyd med en vare du har mottatt kan du returnere den og få pengene tilbake, godskrevet ny bestilling eller bytte varen innen 30 dager etter kjøpet.

Vi tar dessverre ikke imot åpnede minimumsforpakninger. Returner derfor varen uskadd til oss , og husk å legge ved pakkseddelen

Vi og våre produkter bærer et felles ansvar

Vår miljøpolicy gjør at også din bedrift kan bli mer miljøvennlig. Vi tilbyr bærekraftige alternativer innen mange emballasjekategorier og har innført praksiser og prosesser som tar ansvar for miljøet på våre avdelingskontorer og lager. Våre emballasjeeksperter kan hjelpe deg med miljøvennlige tiltak som også er økonomisk bærekraftige.

Les mer om vår miljøpolicy, miljøvennlig emballasje og miljøsymboler her.

Med RAJA er du sikret kvalitet

RAJA er sertifisert av Trygg e-handel. Det betyr at du kan være sikker på at du handler trygt hos oss, både før, under og etter kjøpsprosessen. Trygg e-handel er en frivillig godkjenningsordning som setter forbrukers rettigheter og sikkerhet i fokus og hvor kun seriøse og stabile nettbutikker blir sertifiserte. Ønsker du å finne ut mer om hva det innebærer å være Trygg e-handelssertifisert kan du sjekke nettstedet www.tryggehandel.no.

Trustpilot:

Vi samarbeider med Trustpilot for á samle feedback fra váre kunder så vi kan opprettholde vàrt høye servicenivå.

RAJA er medlem av Grønt Punkt Norge. Vi tar miljøansvar ved å delta i en returordning for brukt emballasje som blant annet plast-, metall- og bølgepappemballasje. Til sammen sørger medlemsbedriftene i Grønt Punkt Norge for at Norges CO2-utslipp reduseres med 400 000 tonn hvert år.

RAJA-gruppen er medlem av organisasjonen FSC® (Forest Stewardship Council) som jobber for ansvarlig skogforvaltning, og sikrer at produktene er laget av materiale fra ubehandlet trevirke, fra bærekraftige skoger