22 51 40 00
(8 - 16)
Bruk for store mengder?
Få et uforpliktende tilbud
4,4/5
Vi har fornøyde kunder
0
Fortsett å handle der du slapp
cat

RAJA-gruppens åte forpliktelser

"Respekt for våre forpliktelser og verdier har bygget selskapets omdømme og gjort oss i stand til å fortjene og opprettholde din tillit."

Det bredeste utvalget og tilgjengeligheten

RAJA er i stadig utvikling for å tilby kundene det bredeste utvalget på markedet. I tillegg til emballasje og emballasjeløsninger inneholder også vårt sortiment rengjøringsprodukter, kontorartikler og lagerutstyr

Våre 3000 produkter er på lager og leveres til deg raskt.

Kvalitetssikrede produkter med RAJAs egne varemerle

Høy kvalitet er en av våre viktigste forpliktelser. Vi velger kun å inkludere produkter av topp kvalitet i vårt sortiment, og vi legger spesielt vekt på produktenes opprinnelse og produksjon: 86 % av produktene våre produseres i Europa.

RAJA-merket er et merke for kvalitet og innovasjon. Med RAJA trenger du aldri å gå på kompromiss med kvaliteten.

Rask og rimelig levering

RAJA er forpliktet til å gi sine kunder rask og pålitelig levering. Takket være vårt nordiske sentrallager i Gøteborg med et lagerareal på 10 000 m², har vi en målsetting om å levere til deg på 24/48 timer*!

Råd og ekspertise

Vår forpliktelse til service gjenspeiler den profesjonaliteten, kompetansen og tilgjengeligheten de har på vårt kundesenter. Våre eksperter hjelper deg med å velge den rette emballasjen for dine behov.

Dra også nytte av de eksklusive fordelene som er til våre storkunder.

Konstant utvikling av produktutvalget

Uavhengig av størrelsen på din bedrift og uansett hvilken bransje du opererer i, er vi tilgjengelig for deg. Den tette relasjonen til kundene våre gjør at vi ikke bare kan oppfylle dine forventninger, men også komme deg i forkjøpet med gode løsninger.

Sammen med leverandørene så utvikler RAJA kontinuerlig nye produkter som er optimalisert for å møte dine behov – nå og i fremtiden.

Miljøansvar

RAJAs historie begynner i 1954 med salg av brukte kartonger for gjenbruk. Siden den gang har redusert miljøpåvirkning stått sentralt i små og store beslutninger tatt i RAJA-gruppen. Det meste av emballasjen vår produseres i Europa for å unngå lange transportveier. I tillegg utvider vi hele tiden vårt sortiment med miljøvennlige løsninger, hovedsakelig laget av papir, papp eller resirkulert plast, og vi er alltid på utkikk etter nye alternative emballasjeløsninger.

Kjemper for solidaritet

Siden 2015 har du kunnet støtte kampanjeprogrammet Kvinner og Miljø ved å velge utvalgte miljøvennlige emballasjeprodukter hos RAJA.

Gjennom RAJA-Danièle Marcovici-stiftelsen har vi sammen vært i stand til å hjelpe sårbare kvinner i ulike deler av verden gjennom ulike miljøprosjekter. Til dags dato har 304 organisasjoner i 56 land over hele verden mottatt støtte. Mer enn 10 millioner euro er allerede donert til foreningene. Takket være engasjementet til RAJA-gruppen har 100 000 kvinner mottatt beskyttelse, assistanse, opplæring og støtte.

Konkurransedyktige priser og bredt utvalg

Hos RAJA trenger du ikke gå på kvaliteten for å få gode priser. I tillegg får du en bedre pris jo høyere volumer du kjøper. Hold deg oppdatert på RAJAs kampanjer for ikke å gå glipp av virkelig gode tilbud som kan dukke opp i løpet av året.

* For bestillinger mottatt innen kl 12 mandag til fredag er vår målsetting å levere innen 24/48 timer. Leveringstiden kan være lenger på visse varer, som maskiner, spesialtilpassede produkter osv. I noen områder i Nord-Norge og områder utenfor fastlandet kan levering ta lengre tid, ta derfor høyde for noen ekstra dagers leveranse når du legger inn din bestilling til disse områdene.