• 22 51 40 00 Man - Fre 8 - 16
  • Storkundefordeler Uforpliktende tilbud
  • 4,4/5
    Vi har fornøyde kunder
  • Ny hos RAJA? Fri frakt ved ordre over kr 1500,-* Bruk rabattkode: NY1500
logo raja 22 51 40 00 Man-Fre 8-16
kr 0,00 Handlekurven er tom
Hurtigbestill Oppgi artikkelnr.

RAJA er engasjert i deg!

30-dagers returrett

100% fornøydgaranti

Vi ønsker at du skal få den beste emballasjen til ditt behov. Hvis du er misfornøyd med en vare du har mottatt kan du returnere den og få pengene tilbake, godskrevet ny bestilling eller bytte varen innen 30 dager etter kjøpet.

Vi tar ikke imot åpnede minimumsforpakninger. Returner varen uskadd til oss, og legg ved pakkseddelen. Ta kontakt med en av våre kundebehandlere på telefon 22 51 40 00 for å avtale retur av varen, samt fyll ut returskjema.

Reklamasjoner

Vi jobber kontinuerlig for å forsikre oss om at din bestilling kommer frem i så god stand som overhodet mulig, men av og til kan varene likevel komme til å bli skadet på veien. Dersom dette skulle skje med din bestilling, ta umiddelbart kontakt med oss på telefon 22 51 40 00 - vi ordner med henting av de defekte varene, pengene tilbake til deg, eller vi sender deg straks nye varer – selvfølgelig uten ekstra kostnad for deg!

Spesialbestilte eller -produserte produkter

Spesialproduserte varer og produkter som ikke er standard lagervare kan ikke returneres når bestillingen har blitt bekreftet.

Angrefrist

Man har som privatperson angrerett og kan i likhet med kriteriene nevnt over returnere varene til oss og få pengene tilbake. Fraktkostnaden for returen dekkes av kjøper. Ta kontakt med oss på 22 51 40 00 eller post@rajapack.no dersom du har spørsmål rundt angreretten din.

Angrerettskjema