• 22 51 40 00 Man - Fre 8 - 16
  • Storkundefordeler Uforpliktende tilbud
  • Vi har fornøyde kunder
  • Levering på 24/48t Fri frakt ved ordre over kr. 2 500,-*
logo raja 22 51 40 00 Man-Fre 8-16
kr 0,00 Handlekurven er tom
Hurtigbestill Oppgi artikkelnr.

Vårt servicetilbud

30-dagers returrett

100% fornøydgaranti

Vi ønsker at du skal få den beste emballasjen til ditt behov. Hvis du er misfornøyd med en vare du har mottatt kan du returnere den og få pengene tilbake, godskrevet ny bestilling eller bytte varen innen 30 dager etter kjøpet.

Vi tar dessverre ikke imot åpnede minimumsforpakninger. Returner derfor varen uskadd til oss , og husk å legge ved pakkseddelen.

Reklamasjoner

Vi jobber kontinuerlig for å forsikre oss om at din bestilling kommer frem i så god stand som overhodet mulig, men av og til kan varene likevel komme til å bli skadet på veien. Dersom dette skulle skje med din bestilling, ta umiddelbart kontakt med oss på telefon 22 51 40 00 - vi ordner med henting av de defekte varene, pengene tilbake til deg, eller vi sender deg straks nye varer – selvfølgelig uten ekstra kostnad for deg!

Spesialbestilte eller -produserte produkter

Spesialproduserte varer og produkter som ikke er standard lagervare kan ikke returneres når bestillingen har blitt bekreftet.

Angrefrist

Man har som privatperson angrerett og kan i likhet med kriteriene nevnt over returnere varene til oss og få pengene tilbake. Fraktkostnaden for returen dekkes av kjøper. Ta kontakt med oss på 22 51 40 00 eller post@rajapack.no dersom du har spørsmål rundt angreretten din.

Angrerettskjema