(8 - 16)
Bruk for store mengder?
Få et uforpliktende tilbud
4,3/5
Vi har fornøyde kunder
0
Fortsett å handle der du slapp
spinner

VELKOMMEN TIL RAJA

Edito

Velkommen til ny katalog!

Emballasje har alltid vært kjernen i vår virksomhet, og selv om vi har Europas bredeste vareutvalg vil vi tilby deg… enda mer.

Større utvalg for å gjøre det enklere for deg å finne alt du trenger.

Vi har utvidet sortimentet for å møte alle behovene til din bedrift, og for å ikke bare tilby emballasje har vi også lagerutstyr, kontorrekvisita og hygieneartikler. Du finner alle produktene vår katalog og på rajapack.no.

Bedre rådgivning for at du skal finne det som passer deg best.

Som før er våre emballasjespesialister tilgjengelige på 22 51 40 00, post@rajapack.no eller chat på rajapack.no for å svare på dine spørsmål. Vårt salgsteam er også tilgjengelig for å besøke dere og bidra til å optimalisere deres emballasjebruk. Vi publiserer også gode råd om smart og bærekraftig emballasje på bloggen vår.

Mer miljøansvar for lavest mulig miljøpåvirkning.

I RAJA er vi opptatt av å ta best mulig miljøvalg, derfor er mesteparten av emballasjen vår produsert i Europa, og vi jobber kontinuerlig med å øke andelen av produktene våre som er laget av papir, papp og resirkulert plast.

Alle vi i RAJA-teamet er stolte over å jobbe videre for å være den beste partneren for din bedrift. Takk for tilliten du viser ved å velge oss!

Signature

Monica Vigsnes Lie
Daglig leder