• 22 51 40 00 Man - Fre 8 - 16
  • Storkundefordeler Uforpliktende tilbud
  • 4,4/5
    Vi har fornøyde kunder
  • Ny hos RAJA? Fri frakt ved ordre over kr 1500,-* Bruk rabattkode: NY1500
logo raja 22 51 40 00 Man-Fre 8-16
kr 0,00 Handlekurven er tom
Hurtigbestill Oppgi artikkelnr.

Om oss

VELKOMMEN TIL RAJA

RAJA ENGASJERER SEG I GOD SERVICE OG FORNØYDE KUNDER

Vi har opparbeidet vårt omdømme ved å være pålitelige og bygge opp tillit hos kundene våre. I mer enn 65 år har vi holdt oss til de samme grunnsteinene: Tilgjengelige produkter, rask leveranse og god service fra våre team.

ENGASJERT I Å TA MILJØANSVAR OG VÆRE EN EUROPEISK AKTØR

Kvaliteten på produktene våre er vår førsteprioritet. Våre team håndplukker nøye produkter av topp kvalitet og er spesielt oppmerksomme på deres opprinnelse og produksjon: 86% av produktene våre er produsert i Europa.

RAJAs eget merke finnes i dag på 1200 produkter innen emballasje, kontorrekvisita og utstyr til industri. RAJA-merket signaliserer produkter du kan stole på. RAJA-produktene har fått nytt design og har flerspråklig informasjon for våre kunder i hele Europa. Resultatet av RAJAs miljøsatsing: 43% av vår omsetning av emballasjeprodukter er idag miljøvennlige produkter, spesielt papir- og pappemballasjen. RAJA har også introdusert resirkulert og resirkulerbar plast i vårt utvalg av plastemballasje, og har planer om videre forbedringer senere i år. Vi søker aktivt etter nye løsninger for å nå målet vårt om 80% miljøvennlige produkter.

ENGASJERT I INNOVASJON

Uansett størrelsen på din bedrift; hjemmekontor, SMB-bedrift eller multinasjonal, og uansett hvilken sektor du er en del av; industri, distribusjon, eller tjenester – våre tette relasjoner til deg som kunde gjør at vi ikke bare kan oppfylle dine forventninger, men også komme deg i forkjøpet med gode løsninger. Vi tilpasser emballasje for deg, optimalisert ut fra dine behov.

ENGASJERT I Å DEKKE ALLE BEHOVENE TIL DIN BEDRIFT

Når du ønsker å gjøre innkjøp av mange forskjellige typer av utstyr til din bedrift, kan du spare tid og penger ved å handle hos samme leverandør. For å hjelpe deg med å skaffe alt du trenger til din bedrift utvider RAJA stadig utvalget til et bredere spekter av produkter og løsninger. Dette betyr at du får de samme garantiene og drar nytte av den samme servicegraden på alle dine innkjøp, fra emballasje og kontorutstyr til industrielt utstyr, rengjørings- og hygieneprodukter, og sikkerhets- og beskyttelsesutstyr.

ENGASJERT I Å DELE VÅRE VERDIER

Jeg er overbevist om, nå mer enn noen gang, at selskapet vårt har en viktig sosial og samfunnsmessig rolle, og at dette er en av årsakene til at kundene våre stoler på og blir hos oss. RAJA-gruppen er engasjert i å beskytte og forbedre mangfold og likestilling gjennom vårt "Kvinner og miljø"-program ledet av RAJA-Danièle Marcovici Foundation. Stiftelsen støtter en rekke lokale og internasjonale formål. Våre viktige initiativer som "Kvinner og miljø"-programmet og RAJA Art Collection knytter oss til samfunnet vårt og vårt mål om å skape en positiv utvikling.

Takk for at du stoler på oss og for at du velger RAJA!


Monica Vigsnes Lie
Daglig leder