Om oss

 


Hei alle sammen,


Jeg er stolt over å presentere vår nye katalog på hele 244 sider, som ikke bare er en samling av innovative og rimelige løsninger for pakking, beskyttelse og levering av dine produkter, men også gir et innblikk i våre verdier og vår bedriftskultur.


En lidenskap for emballasje og moderne kunst

Vår konsernsjef Danièle Kapel-Marcovici har i lang tid vært fascinert av arbeidet til kunstnere som bruker emballasje som en kreativ inspirasjon. I denne katalogen vil du se bilder av emballasjeinspirerte kunstverk fra Raja Art-samlingen. Vi ønsker å vise frem emballasje på en annerledes og leken måte, samtidig som det er en hyllest til kunstnerne. Vi håper du vil like å se på disse verkene.Kunsten å tilby rett produkt, til rett tid

I løpet av det siste året, har vi utvidet sortimentet med nærmere 300 nye produkter, blant annet innen kategoriene postemballasje, tape, beskyttelse og gaveemballasje. Rajapack har det største utvalget av standardemballasje i Norge, med over 2300 produkter på lager til enhver tid – alltid raskt tilgjengelig for deg.
I tillegg har vi tilpasset et bredt sortiment og har høy kompetanse innen netthandel. Vi kan hjelpe deg med din nettsatsing.


Kunsten å tilby god service

Våre emballasjespesialister er her for deg, og er alltid tilgjengelige for å bistå med råd og veiledning, enten via telefon, e-post, personlig besøk, og nå også via chat på rajapack.no. Har du et stort årlig forbruk av emballasje, vil vi alltid kunne tilby deg ekstra besparelser i form av en gunstig avtale tilpasset dine uttak.


Vennlig hilsen.


Bjørn Windfeldt

Daglig leder