(8 - 16)
Bruk for store mengder?
Få et uforpliktende tilbud
4,3/5
Vi har fornøyde kunder
0
Fortsett å handle der du slapp

VELKOMMEN TIL RAJA

Edito

VI ER HER FOR DEG, DET ER ENKELT!

Velkommen til din nye katalog!

Etter tøffe år med pandemi og økonomiske utfordringer vil vi gjerne oppdatere deg på hvordan RAJA har forbedret utvalget for å dekke behovene til din virksomhet.

For å tilby alt du trenger til din bedrift, tilbyr vi nå flere valgmuligheter.

I flere år har RAJA stadig utvidet og forbedret vareutvalget for å gi deg et unikt utvalg av emballasje, lagerutstyr, kontorrekvisita, hygieneartikler og gaveemballasje.

Dette betyr at du kan spare både tid og penger ved å samle alle innkjøpene dine på ett sted.

I 2019 og 2021 kjøpte RAJA Group opp ledende aktører innen distribusjon av kontorrekvisita og kontormøbler, disse er representert i 10 europeiske land. Mer informasjon om våre merkevarer og deres produktsortiment finner du på raja-group.com.

Innovasjon for å ta enda mer miljøansvar.

Overgangen til mer miljøvennlig emballasje er i gang og alle i RAJA Group jobber hardt for å forbedre oss innen alle områdene av vår virksomhet. Fremfor alt har viktige nye og innovative produkter blitt lagt til i vareutvalget vårt. Du kan finne dem i vår katalog eller nettbutikk og prøve dem i dag!

Garanterer deg den beste servicen, det er enkelt!

Som kjent er det siste året preget av økende råvarepriser og leveringsutfordringer. I denne konteksten jobber vi hardt for å sikre at vi fortsatt skal være konkurransedyktige og tilby deg service av ypperste kvalitet; Råd og veiledning, varer på lager og rask levering.

Du kan alltid, og mer enn noen gang, stole på oss!

Takk for tilliten du viser ved å velge oss.

Signature

Monica Vigsnes Lie
Daglig leder