22 51 40 00
(8 - 16)
Bruk for store mengder?
Få et uforpliktende tilbud
4,4/5
Vi har fornøyde kunder
0
Fortsett å handle der du slapp

Velkommen til RAJA!

Le groupe RAJA

Nå, når vi feirer RAJAs 70-årsjubileum, vil jeg benytte anledningen til å takke dere for deres tillit og lojalitet. Jeg tok over ledelsen av RAJA på 1980-tallet, etterfulgt av min mor, som startet opp selskapet i 1954. Hun videreførte sin lidenskap for kundeservice, konstante fokus på produktinnovasjon og fokus på kvalitet til meg. Takket være dere har det lille selskapet som solgte brukt emballasje utviklet seg til et europeisk konsern som er ledende innen emballasje og utstyr til bedrifter!

70 år med innovasjon i produkter og tjenester: Dette er RAJA

Deres lojalitet og støtte har vært viktig i vår stadige jakt på innovasjon. Hvert nye produkt, og hver tjeneste, er utviklet for å dekke deres behov på best mulig måte.

Med vår katalog på over 300 sider, og nettbutikken med over 3000 produkter på lager, viser vi at vi er dedikert til å tilby deg enda flere konkurransedyktige løsninger, slik at din jobbhverdag blir enklere.

70 år med kultur for høy kvalitet: Vår ambisjon

Vår kunnskap er et resultat av den jobben vi gjør hver dag, med et sterkt ønske om å bli stadig bedre. All vår utvikling og hele vår organisasjon er fokusert på at du som kunde er fornøyd. Å være en god partner for deg og din bedrift er vår hovedmotivasjon.

70 år i tett samarbeid med våre kunder, lyttende til deres behov: Våre verdier

Vennlighet, dialog, respekt og lagånd er kjernen i vår bedriftskultur. Vi er overbevist om at nøkkelen til vår suksess er vårt konstante fokus på kvalitet og kundeservice. Vårt salgsteam jobber hele tiden for å gi deg og din bedrift de beste løsningene, gi gode råd og skape merverdi.

70 år med energi og entusiasme: Våre styrker

Energi og entusiasme er drivkraften bak vår evne til å møte utfordringene som kommer på bakgrunn av miljø og bærekraft. Alle i RAJA-teamet deler dette engasjementet: Ønske om å overgå forventninger; til å snu hver mulighet til suksess.

I dag består RAJA-gruppen av 4500 kvinner og menn som leverer til 2 millioner kunder i 19 europeiske land.

Alle jobber med meg hver dag for å tilby dere en best mulig kundeopplevelse.

Jeg inviterer dere til å følge med gjennom hele året på våre jubileumsaktiviteter på websiden, og lære om RAJAs lange og rike historie.

Takk for disse 70 årene – det har vært et eventyr. La oss fortsette veien videre, med lidenskapelig engasjement.

Präsidentin und Geschäftsführerin der RAJA-Gruppe

Administrerende direktør i RAJA-gruppen

Intervju med daglig leder i RAJA Norge

Monica Vigsnes Lie, daglig leder i RAJA Norge, forteller deg hva som gjør RAJA til din unike partner.