• 22 51 40 00 Man - Fre 8 - 16
  • Storkundefordeler Uforpliktende tilbud
  • Vi har fornøyde kunder
  • Ny hos RAJA? Fri frakt ved ordre over kr 1500,-* Bruk rabattkode: NY1500
logo raja 22 51 40 00 Man-Fre 8-16
kr 0,00 Handlekurven er tom
Hurtigbestill Oppgi artikkelnr.

Om oss

DU KAN ALLTID STOLE PÅ OSS!

Velkommen til vår nye RAJA katalog for 2021.

Jeg vil benytte denne muligheten til å forsikre deg om at du kan stole på oss. Vårt fremste mål er å sikre deg gode og kostnadseffektive emballasjeløsninger gjennom å være en god sparringspartner og veileder.

STOL PÅ VÅR STABILE ORGANISASJON!

2020 vil gå inn i historien som et uvanlig år, men vårt fokus har ikke endret seg og vi har utrettelig jobbet for det som er aller viktigst for oss; kundetilfredshet. Ett av våre fokusområder har vært å møte dine behov ved hjelp av vårt brede produktspekter og effektive løsninger, og gjennom 65 år har dette vært RAJA-konsernet sin store styrke og stolthet.
- 95% av våre leverandører og samarbeidspartnere er europeiske, slik at vi kan sørge for å gi deg bedre tilgjengelighet til våre produkter samt forkorte forsyningskjeden.
- Vi er tilgjengelige for deg i alle kommunikasjonskanaler, for å sikre deg best mulig veiledning der du måtte ønske det.
- Vi jobber hele tiden for å gi deg så rask levering som mulig.

STOL PÅ DET STØRSTE UTVALGET AV EMBALLASJE!

Innovasjonen innen emballasje er kontinuerlig og derfor kan vi stadig tilby deg nye løsninger som er mer bærekraftige, tidsbesparende og enda mer praktiske for å beskytte, sende og presentere dine produkter. I 2020 har vi for eksempel:
- Utvidet eskesortimentet vårt og hentet inn flere miljøvennlige og fornuftige løsninger.
- Lagt til flere miljøvennlige alternativer i pose- og beskyttelsessortimentet.
- Utvidet maskinsortimentet for effektivisering av pakkeprosessen.
Dette arbeidet fortsetter vi med også i 2021.
Du finner alle våre produkter her på nettsiden vår. I tillegg finner du også vår nye digitale katalog som gjør bestillingsprosessen enda enklere for deg.

STOL PÅ VÅRT BÆREKRAFTIGE ENGASJEMENT!

RAJA-Danièle Marcovici Foundation ble opprettet i 2006 for å støtte prosjekter som jobber for å bedre levevilkårene til kvinner over hele verden. Siden opprettelsen har stiftelsen utbetalt over 10M € til mer enn 295 foreninger og hjulpet over 100.000 kvinner.
Kampanjeprogrammet «Kvinner & Miljø» gjør det mulig også for deg å delta - ved å kjøpe spesielt utvalgte miljøvennlige produkter. Les mer om dette på side 26-27. Sammen kan vi gjøre en forskjell!

Takk for tilliten og vi sees snart.


Monica Vigsnes Lie
Daglig leder