• 22 51 40 00 Man - Fre 8 - 16
  • Storkundefordeler Uforpliktende tilbud
  • 4,4/5
    Vi har fornøyde kunder
  • Ny hos RAJA? Fri frakt ved ordre over kr 1500,-* Bruk rabattkode: NY1500
logo raja 22 51 40 00 Man-Fre 8-16
kr 0,00 Handlekurven er tom
Hurtigbestill Oppgi artikkelnr.
Tape med trykk

Tape med trykk

Pakketape med trykk er et effektivt kommunikasjonsmiddel som er enkelt å bruke på alle yper emballasje. Den lave prisen gjør tape med logo eller trykk til en av de mest effektive måtene å øke synligheten på ditt varemerke. Ditt varemerke er synlig på hele reisen fra avsender til sluttbruker, og gjør det enkelt for dine kunder å gjenkjenne pakken når den kommer. Velg selv tapetype, logo, farger og mye mer - Alt er mulig!
Lag ditt design her
Poser med trykk

Poser med trykk

Bruk dine poser til å gi bedre kjennskap til ditt varemerke, og samtidig gi en god kundeopplevelse. RAJA tilbyr mange forskjellige poser, fra enkelt og naturlig utseende med brune papirposer til mer eksklusivt utrykk med lakkposer i fine farger med din logo.
Les mer

Pappesker med trykk og etter mål

Trenger du pappesler i et bestemt mål eller med din logo? Kanskje begge deler? Fortell oss hva du trenger og vi kommer med et tilbud tilpasset dine ønsker. Forvandle emballasjen til en integrert del av kommunikasjonen for å gi bedre synlighet til ditt varemerke og en bedre kundeopplevelse!
Få et tilbud
Pappesker med trykk og etter mål

Lynlåsposer og plastslanger med trykk og etter mål

Innpakking, beskyttelse og pakking av dine produkter med lynlåspose og plastslanger- Få det som du vil ha med din logo eller mål som passer til det enkelte produkt.
Få et tilbud
Lynlåsposer og plastslanger med trykk og etter mål

E-handelsposer, pappkonvolutter eller omslag med trykk og etter mål

E-handelsposer og konvolutter som er skreddersydd etter målene på dine produkter gir mindre skader under forsendelse. Øk synligheten av ditt varemerke og gjør emballasjen din til reklame. Motta et tilbud som er tilpasset dine ønsker.
Få et tilbud
E-handelsposer, pappkonvolutter eller omslag med trykk og etter mål

Etiketter med trykk

Tydeliggjør og merk dine produkter ved å bruke logo på dine etiketter og pakkseddellommer. Velg trykk og mål som passer deres behov - RAJA hjelper deg gjennom hele prosessen.
Få et tilbud
Etiketter med trykk
Contact

Kontakt våre emballasjespesialister

På telefon

22 51 40 00
Mandag til fredag 8-16

Skriv til oss

Kontakt