22 51 40 00
(8 - 16)
Bruk for store mengder?
Få et uforpliktende tilbud
4,4/5
Vi har fornøyde kunder
1
Fortsett å handle der du slapp
rajaPrint

Øk synligheten til ditt varemerke med personlig emballasje

Esker, poser, tape, etiketter etter mål og med eget trykk - Gjør emballasjen til en integrert del av din kommunikasjon

Tape med trykk

Pakketape med trykk er et effektivt kommunikasjonsmiddel som er enkelt å bruke på alle typer emballasje. Den lave prisen gjør tape med logo eller trykk til en av de mest effektive måtene å øke synligheten på ditt varemerke.
Ditt varemerke er synlig på hele reisen fra avsender til sluttbruker, og gjør det enkelt for dine kunder å gjenkjenne pakken når den kommer. Velg selv tapetype, logo, farger og mye mer - Alt er mulig!

Poser med trykk

Bruk dine poser til å gi bedre kjennskap til ditt varemerke, og samtidig gi en god kundeopplevelse. RAJA tilbyr mange forskjellige poser, fra enkelt og naturlig utseende med brune papirposer til mer eksklusivt uttrykk med lakkposer i fine farger med din logo.

Pappesker med trykk og etter mål

Trenger du pappesker i et bestemt mål eller med din logo? Kanskje begge deler? Fortell oss hva du trenger og vi kommer med et tilbud tilpasset dine ønsker. Forvandle emballasjen til en integrert del av kommunikasjonen for å gi bedre synlighet til ditt varemerke og en bedre kundeopplevelse!

Lynlåsposer og plastslanger med trykk og etter mål

Innpakking, beskyttelse og pakking av dine produkter med lynlåspose og plastslanger. Få det som du vil ha med din logo eller mål som passer til det enkelte produkt.

E-handelsposer, pappkonvolutter eller omslag med trykk og etter mål

E-handelsposer og konvolutter som er skreddersydd etter målene på dine produkter gir mindre skader under forsendelse. Øk synligheten av ditt varemerke og gjør emballasjen din til reklame. Motta et tilbud som er tilpasset dine ønsker.

Etiketter med trykk

Tydeliggjør og merk dine produkter ved å bruke logo på dine etiketter og pakkseddellommer. Velg trykk og mål som passer deres behov - RAJA hjelper deg gjennom hele prosessen.