• 22 51 40 00 Man - Fre 8 - 16
  • Storkundefordeler Uforpliktende tilbud
  • Vi har fornøyde kunder
  • Første bestilling? Fri frakt ved ordre over kr 2500,-*
logo raja 22 51 40 00 Man-Fre 8-16
kr 0,00 Handlekurven er tom
Hurtigbestill Oppgi artikkelnr.

Kundeservice

Alltid levering innen 24/48 timer  med Rajapack

 

GRATIS levering for bestillinger
over kr. 2500,- (eks. MVA)*

Når du trenger emballasje så fort som mulig kan du stole på Rajapack, fordi vi leverer innen 24/48 timer, og i tillegg gjør vi det GRATIS når du bestiller over kr. 2500,- (netto)*.


*Gjelder ikke leveringer til Nordland, Troms og Finnmark.

 


Velg den leveringsmetoden som passer for deg:

Hvordan fungerer det?

Legg inn din bestilling innen kl. 12 mandag til fredag, og vår målsetning er å levere allerede neste virkedag.

Rask og rimelig levering:

Vi har fraktfri levering for alle bestillinger over kr. 2500,-, med unntak av Nordland, Troms og Finnmark. Leveringer til disse fylkene vil bli belastet med gjeldende fraktrate. For ordre under kr. 2500,- tilkommer kr. 250,- i fraktkostnader for fylkene Oslo, Akershus og Østfold og kr i 300,- for øvrige fylker i Fastlands-Norge. Ordre under kr. 1000,- belastes i tillegg med et ekspedisjonsgebyr på kr. 90,-. Har du spørsmål angående levering, ring oss på 22 51 40 00.

Levering til flere adresser:

Har du flere varehus, kontor eller avdelinger? Vi kan organisere levering til flere adresser eller filialer over hele Norge.

Regelmessig levering/ Fremtidig levering:

Bruker du mye emballasje? Dersom du bruker mye emballasje, men har begrenset lagerplass kan du snakke med oss om fremtidig bestilling og levering. Vi hjelper deg med å organisere dine bestillinger slik at du mottar varene dine når du trenger dem.

Tilpasset tidspunkt for levering:

Ønsker du å velge leveringsdag? Vår målsetning er at alle ordrer skal leveres innen 1-2 virkedager, men vi vet også at dette ikke er passer for alle våre kunder. Velg den dagen som passer best for deg og vi leverer den dagen, uten ekstra kostnad.

Levering over hele landet?

Holder du til der ingen kunne tru at nokon kunne bu? Vi leverer over hele Fastlands-Norge med unntak av enkelte vanskelig tilgjengelige områder. Vi leverer også innen 24/48 timer over store deler av landet. Om du har spørsmål om levering til ditt område, ring en av våre hyggelige kundebehandlere på 22 51 40 00.

I noen områder i Nord-Norge, Sverige og områder utenfor fastlandet kan levering ta lengre tid, ta derfor høyde for noen ekstra dagers leveranse når du legger inn din bestilling til disse områdene.

Hente selv:

Noen ganger er det enklere å hente bestillingen selv, og hos Rajapack kan du gjøre det her på Vestby mandag til fredag, mellom klokken 09:00 og 15:00. Husk bare å lage en avtale om hentingen med en av våre kundebehandlere når du legger inn bestillingen.