22 51 40 00
(8 - 16)
Bruk for store mengder?
Få et uforpliktende tilbud
4,4/5
Vi har fornøyde kunder
1
Fortsett å handle der du slapp

Bobleplast

Bobleplast: Essensiell beskyttelse for produkter

Bobleplast er uunnværlig for bedrifter som ønsker å beskytte sine produkter mot de vanlige farene ved transport og lagring. Kjent for sine små luftfylte bobler, tilbyr bobleplast effektiv demping mot støt og slag.

Hos RAJA finner du et av landets største utvalg av bobleplast. Vårt sortiment inkluderer boblefolie med og uten perforering, i form av ruller eller ark. Vi har også spesialprodukter som er belagt med kraftpapir, perfekt for de som trenger ekstra beskyttelse.

Fordeler med Aircap®-teknologi i bobleplast

Vår bobleplast er produsert med Aircap®-teknologi – en avansert løsning hvor hver boble har en styrkende barriere som effektivt holder på luften og gir langvarig beskyttelse. Denne teknologien sikrer at boblene ikke mister luften raskt, noe som er vanlig i billigere varianter av bobleplast. Dermed forblir dine produkter trygt beskyttet over lengre tid, selv under langtransport eller i utfordrende lagringsforhold.

Vi tilbyr også antistatisk boblefilm, som er ideelt for elektronikk og andre sensitive produkter. Denne typen bobleplast bidrar til å forhindre statisk elektrisitet. Videre kan dere velge mellom små eller store bobler, avhengig av størrelsen på produktene dere trenger å beskytte.

Er du usikker på hvilken type bobleplast som passer best for ditt behov, står våre emballasjeeksperter klare til å hjelpe. Vi kan veilede deg til den beste løsningen for å beskytte dine varer effektivt. Kontakt oss på telefon 22 51 40 00 for personlig service og rådgivning. Hos RAJA er vi dedikert til å tilby den beste beskyttelsen for dine produkter.

16 artikler
Sorter etter: Relevant