22 51 40 00
(8 - 16)
Bruk for store mengder?
Få et uforpliktende tilbud
4,4/5
Vi har fornøyde kunder
0
Fortsett å handle der du slapp
  • A3-format - Brune selvklebende omslag - 1
  • A3-format - Brune selvklebende omslag - 2
  • A3-format - Brune selvklebende omslag - 3
A3-format - Brune selvklebende omslag - 1
A3-format - Brune selvklebende omslag - 2
A3-format - Brune selvklebende omslag - 3

10% rabatt på din første ordre + gratis frakt ved kjøp over 1500 kr, oppgi koden NY1500

Vi får 4,5/5 av våre kunder på Trustpilot*

Trenger du hjelp? Kontakt våre spesialister på telefon 22 51 40 00, hverdager fra kl 8:00-16:00

*Basert på 1177 anmeldelser, dataen ble innsamlet 15. mars 2024.

A3-format - Brune selvklebende omslag

(1 artikler )
Rask levering*
Opptil 20% rabatt
Fra
kr 14,80  eks.MVA

Pris pr stk

Vis alle priser
  • Enkel pakking.
  • Variabel høyde.
  • Selvklebende lukking.
  • Selges i bunter, prises per stk.
Mer informasjon

spinner

Detaljert beskrivelse

Tilpasset A3-format!


Produktinformasjon
Våre brune, selvklebende bokomslag har riller som gjør det enkelt for deg å justere høyden etter hvilke produkter som skal pakkes inn. De indre klaffene brettes rundt bøker, CD-er, DVD-er eller andre flate objekter og gir ekstra beskyttelse samtidig som de holder produktet på plass. Den ytre klaffen brettes rundt og lukkes med limstripe. De forlengede kantene rundt hele omslaget gir ekstra beskyttelse og tar imot for støt under lagring og transport. Brune, selvklebende bokomslag er produsert av enkel bølgepapp og er den perfekte støtsikre postemballasjen ved sending av flate produkter. Bokomslagene kommer i 6 forskjellige størrelser og den innvendige høyden kan variere fra 10 mm til 60 mm. Leveres flatpakket i hele bunter.

Priser og levering
Brune, selvklebende pappomslag av enkel bølgepapp er lagervare og vi leverer raskt til deg. Omslagene prises pr stk og leveres flatpakket i hele bunter. Legg merke til våre rabatterte priser ved bestilling av 100 stk eller flere. Er du usikker på om brune, selvklebende pappomslag av enkel bølgepapp er riktig emballasje for dine produkter? Ring oss på telefon 22 51 40 00 for veiledning og gode emballasjeråd.

Tips fra våre emballasjespesialister
Ønsker du å markedsføre din bedrift på emballasjen? Brune, selvklebende pappomslag av enkel bølgepapp kan trykkes med din logo eller budskap. Dette gir økt synlighet for din merkevare og kan være en god investering på markedsbudsjettet. Se her for mer informasjon og priser på spesialtilpasset emballasje eller ring oss på telefon 406 93 400.
Det brune, selvklebende pappomslaget med best. nr. ECB01 passer i postkassen og kan sendes med Brings Pakke i postkassen. Det vil si at omslaget kan spores, og leveres direkte i postkassen hos dine kunder, slik at de slipper en ekstra tur til postkontoret. Maks vekt for Pakke i posten er 2 kg. For mer informasjon og priser - se bring.no.

Miljø
Brune,selvklebende omslag er merket med RESY-symbolet som garanterer at esken er resirkulerbar og aksepteres for pappresirkulering etter bruk. Et pappomslag er satt sammen av bølgepapp og en utvendig liner: Bølgepappen i våre brune, selvklebende pappomslag er laget av 100% resirkulerbart papir. Kraftliner er laget av trevirke fra bærekraftige skoger, og testliner av resirkulert papir. Våre pappomslag forurenser ikke: Innhold av tungmetall i våre esker er i samsvar med EU-direktiv 94/62, og de er derfor egnet for resirkulering, energigjenvinning, og de kan komposteres. Er du og dine kunder opptatt av miljøet? Ring oss på telefon 22 51 40 00 for mer informasjon om våre miljøvennlige emballasjeprodukter.


rezy

Recycled_70_no_NO

Recyclable_no_NO