22 51 40 00
(8 - 16)
Bruk for store mengder?
Få et uforpliktende tilbud
4,4/5
Vi har fornøyde kunder
0
Fortsett å handle der du slapp
  • Lange smale esker med åpning langside - dobbel bølgepapp
Lange smale esker med åpning langside - dobbel bølgepapp - 1

10% rabatt på din første ordre + gratis frakt ved kjøp over 1500 kr, oppgi koden NY1500

Vi får 4,5/5 av våre kunder på Trustpilot*

Trenger du hjelp? Kontakt våre spesialister på telefon 22 51 40 00, hverdager fra kl 8:00-16:00

*Basert på 1177 anmeldelser, dataen ble innsamlet 15. mars 2024.

Lange smale esker med åpning langside - dobbel bølgepapp

(6 artikler)
Rask levering*
Opptil 30% rabatt
Fra
kr 34,25  eks.MVA

Pris pr stk

Vis alle priser
  • Åpning på langsiden gjør det enkelt å pakke.
  • Ekstra beskyttelse i både topp og bunn.
  • Perfekt for lange og smale produkter.
  • Selges i hele bunter, prises i stk.
Mer informasjon

spinner

Detaljert beskrivelse

Lett å fylle!


Produktinformasjon
Lange, smale esker med åpning langside av dobbel bølgepapp er veldig praktiske esker: Åpning på langsiden gjør det ekstra enkelt å pakke esken. Esken sørger også for ekstra beskyttelse av innholdet med overlappende klaffer i både topp og bunn. Perfekt for lange og skjøre produkter som skal fraktes eller oppbevares over lengre tid. Velg blant 5 forskjellige formate i dobbel bølgepapp, eller se vårt utvalg av lange, smale esker med åpning langside som er produsert av enkel bølgepapp. Lange, smale esker med åpning langside erprodusert av dobbel bølgepapp, i fargen brun. Leveres flatpakket i hele bunter.

Priser og levering
Lange, smale esker med åpning langside er lagervare og vi leverer raskt til deg. Eskene prises pr eske og leveres flatpakket i hele bunter. Legg merke til våre rabatterte priser ved bestilling av 60 esker eller flere. Er du usikker på om esker av dobbel bølgepapp er riktig for dine produkter? Ring oss på telefon 22 51 40 00 for veiledning og gode emballasjeråd.

Tips fra våre emballasjespesialister
Ønsker du å markedsføre din bedrift på emballasjen? Mange av våre esker av dobbel bølgepapp kan trykkes med din logo eller budskap. Dette gir økt synlighet for din merkevare og kan være en god investering på markedsbudsjettet. Se her for mer informasjon og priser på spesialtilpasset emballasje eller ring oss på telefon 406 93 400.

Miljø
Lange, smale esker med åpning langside av dobbel bølgepapp er merket med RESY-symbolet som garanterer at esken er resirkulerbar og aksepteres for pappresirkulering etter bruk. En eske er satt sammen av bølgepapp og en utvendig liner: Bølgepappen i våre lange, smale esker er laget av 100% resirkulerbart papir. Kraftliner er laget av trevirke fra bærekraftige skoger, og testliner av resirkulert papir. Våre lange, smale esker av dobbel bølgepapp forurenser ikke: Innhold av tungmetall i våre esker er i samsvar med EU-direktiv 94/62, og de er derfor egnet for resirkulering, energigjenvinning, og de kan komposteres. Er du og dine kunder opptatt av miljøet? Ring oss på telefon 22 51 40 00 for mer informasjon om våre miljøvennlige emballasjeprodukter.


rezy

rezy

dobbel-bolgepapp


Resy_no_NO
 

Resirkulerbar_70_no_NO
 

Resirkulerbar_no_NO