22 51 40 00
(8 - 16)
Bruk for store mengder?
Få et uforpliktende tilbud
4,4/5
Vi har fornøyde kunder
0
Fortsett å handle der du slapp
  • Brede og høye esker - 1
  • Brede og høye esker - 2
Brede og høye esker - 1
Brede og høye esker - 2

10% rabatt på din første ordre + gratis frakt ved kjøp over 1500 kr, oppgi koden NY1500

Vi får 4,5/5 av våre kunder på Trustpilot*

Trenger du hjelp? Kontakt våre spesialister på telefon 22 51 40 00, hverdager fra kl 8:00-16:00

*Basert på 1177 anmeldelser, dataen ble innsamlet 15. mars 2024.

Brede og høye esker

(4 artikler)
Rask levering*
Opptil 30% rabatt
Fra
kr 52,90eks.MVA

Pris pr stk

Vis alle priser
  • Passer til høye og flate produkter.
  • Ekstra beskyttelse med overlappende klaffer på over- og undersiden.
  • Selges i hele bunter, prises i stk.
Mer informasjon

spinner

Detaljert beskrivelse

Tilpasset flate produkter!


Produktinformasjon
Brede og høye esker passer best til flate og høye produker. Overlappende klaffer på både over- og undersiden sørger for god beskyttelse og praktisk sideåpning sørger for at du enkelt kan pakke produktene i eskene. Eskene er produsert av enkel bølgepapp. Leveres flatpakket i hele bunter.

Priser og levering
Brede og høye esker er lagervare og vi leverer raskt til deg. Eskene prises pr eske og leveres flatpakket i hele bunter. Legg merke til våre rabatterte priser ved bestilling av 100 esker eller flere. Er du usikker på om brede og høye esker er riktig emballasje for dine produkter? Ring oss på telefon 22 51 40 00 for veiledning og gode emballasjeråd.

Tips fra våre emballasjespesialister
Ønsker du å markedsføre din bedrift på emballasjen? Mange av våre esker kan trykkes med din logo eller budskap. Dette gir økt synlighet for din merkevare og bidrar til en god kundeopplevelse. Se her for mer informasjon og priser på spesialtilpasset emballasje eller ring oss på telefon 406 93 400.

Miljø
Brede og høye esker av dobbel bølgepapp er merket med RESY-symbolet som garanterer at eskene er resirkulerbare og aksepteres for pappresirkulering etter bruk. Hver eske er satt sammen av bølgepapp og en utvendig liner. Bølgepappen i våre esker er laget av 100% resirkulerbart papir. Kraftliner er laget av trevirke fra bærekraftige skoger, og testliner av resirkulert papir. Våre brede og høye variable esker av dobbel bølgepapp forurenser heller ikke: Innholdet av tungmetall i våre esker er i samsvar med EU-direktiv 94/62, og de er derfor egnet for resirkulering, energigjenvinning, og de kan komposteres. Ring oss på telefon 22 51 40 00 for mer informasjon om våre miljøvennlige emballasjeprodukter.


rezy

Recycled_70_no_NO

Recyclable_no_NO


FSC_no_NO
 

Resy_no_NO