• Brune postesker for CD - <&ITALIC>Pakke i postkassen</&ITALIC> - Bring

Brune postesker for CD - <&ITALIC>Pakke i postkassen</&ITALIC> - Bring

Fra  kr 3,20 eks.MVA 3.2

Vis alle priser
  • Stabil i flere lag med papp.
  • Sikker forsendelse.
  • Selges i bunter på 25 stk, prises per stk.
...les mer
Artikkelnr.
Innvendig lengde mm
Innvendig bredde mm
Innvendig høyde mm
Tilpasset
Antall pr bunt
Antall pr pall

20%

 Pris pr stk
Antall  
50 +100 +200 +500 +1000 +
RPT04
14513055502750 4,60 4,10 3,90 3,653,203,20
Detaljert beskrivelse

Posteske som er perfekt til CD!


ProduktinformasjonRajapost brune postesker for CD er stabile esker med flere lag med papp på langsiden som gir ekstra hold i esken. Den er også sikker og passer perfekt for forsendelse av CD'er. Den har ekstra sideklaffer som kan brettes inn. Dette sørger for at produktene holder seg på plass. Rajapost brune postesker er også velegnet til postforsendelser av andre små og mellomstore produkter. Produsert av enkel bølgepapp. Rajapost postesker leveres også i flere størrelser og formater, og i hvit enkel bølgepapp.

Priser og levering Rajapost brune postesker er lagervare og leveres til deg innen 24/48 timer. Disse posteskene prises pr eske og leveres flatpakket i hele bunter på 50 esker pr bunt. Legg merke til våre rabatterte priser ved bestilling av 100 esker eller flere. Er du usikker på om Rajapost postesker i enkel bølgepapp er den riktige esken for dine produkter? Ring oss på telefon 22 51 40 00 for veiledning og gode emballasjeråd.

Tips fra våre emballasjespesialisterRajapost brune postesker på denne siden passer i de fleste postkasser og kan sendes med Brings Pakke i postkassen. Det vil si at den kan spores og leveres direkte i postkassen hos dine kunder, slik at de slipper en ekstra tur til postkontoret. Maks vekt for Pakke i posten er 2 kg. For mer informasjon og priser - se bring.no.
Tilbake til toppen

rezy

enkel-bolgepapp