22 51 40 00
(8 - 16)
Bruk for store mengder?
Få et uforpliktende tilbud
4,4/5
Vi har fornøyde kunder
0
Fortsett å handle der du slapp
  • Multiwell® - hvite selvklebende omslag - Pakke i postkassen - Bring - 1
  • Multiwell® - hvite selvklebende omslag - Pakke i postkassen - Bring - 2
  • Multiwell® - hvite selvklebende omslag - Pakke i postkassen - Bring - 3
Multiwell® - hvite selvklebende omslag - Pakke i postkassen - Bring - 1
Multiwell® - hvite selvklebende omslag - Pakke i postkassen - Bring - 2
Multiwell® - hvite selvklebende omslag - Pakke i postkassen - Bring - 3

Multiwell® - hvite selvklebende omslag - Pakke i postkassen - Bring

(2 artikler)
Rask levering*
Opptil 25% rabatt
Fra
kr 8,95eks.MVA

Pris pr stk

Vis alle priser
  • Lukkes medselvklebende dekkark, åpnes med perforert rivestripe.
  • Sikker forsendelse
  • Justerbar høyde
  • Selges i bunter, prises i stk.
Mer informasjon

spinner

Detaljert beskrivelse

God beskyttelse!


Produktinformasjon
Multiwell - hvite, selvklebende omslag er rask og enkel i bruk: Omslaget lukkes med selvklebende dekkark og åpnes enkelt ved hjelp av perforert rivestripe. Sideklaffene kan låses i 90º vinkel, noe som gjør det enklere å legge innholdet på plass. Konstruksjonen av omslaget gir ekstra god kant- og hjørnebeskyttelse, og ekstra limpunkter sikrer at sideklaffene ikke gir etter. Riller på sideklaffene gjør at høyden enkelt kan justeres. Godt egnet til forsendelse av bøker, CD-er og dokumenter. Multiwell er produsert av enkel bølgepapp med utvendig kraftliner. MLW54 kan også benyttes som Pakke i postkassen hvis den ikke fylles opp til maksimal høyde.Leveres flatpakket i hele bunter á 25 stk.

Priser og levering
Multiwell hvite, selvklebende pappomslag av enkel bølgepapp er lagervare og vi leverer raskt til deg. Omslagene prises pr stk og leveres flatpakket i hele bunter. Legg merke til våre rabatterte priser ved bestilling av 100 stk eller flere. Er du usikker på om Multiwell er riktig emballasje for dine produkter? Ring oss på telefon 22 51 40 00 for veiledning og gode emballasjeråd.

Tips fra våre emballasjespesialister
Ønsker du å markedsføre din bedrift på emballasjen? Vi kan levere hvite, selvklebende pappomslag av enkel bølgepapp trykt med din logo. Dette gir økt synlighet for din merkevare og kan være en god investering på markedsbudsjettet. Se her for mer informasjon og priser på spesialtilpasset emballasje eller ring oss på telefon 406 93 400.
Multiwell - hvite. selvklebende omslag med best. nr. MLW52, MLW54, MLW56 og MLW58 passer i postkassen og kan sendes med Brings Pakke i postkassen. Det vil si at omslaget kan spores, og leveres direkte i postkassen hos dine kunder, slik at de slipper en ekstra tur til postkontoret. Maks vekt for Pakke i posten er 2 kg. MLW54, MLW56 og MLW58 bør ikke fylles helt opp dersom de skal sendes som Pakke i postkassen. For mer informasjon og priser - se bring.no.

Miljø
Multiwell hvite, selvklebende omslag er merket med RESY-symbolet som garanterer at esken er resirkulerbar og aksepteres for pappresirkulering etter bruk. Et pappomslag er satt sammen av bølgepapp og en utvendig liner: Bølgepappen i Multiwell er laget av 100% resirkulerbart papir og utvendig kraftliner. Kraftliner er laget av trevirke fra bærekraftige skoger. Våre pappomslag forurenser ikke: Innhold av tungmetall i våre esker er i samsvar med EU-direktiv 94/62, og de er derfor egnet for resirkulering, energigjenvinning, og de kan komposteres. Er du og dine kunder opptatt av miljøet? Ring oss på telefon 22 51 40 00 for mer informasjon om våre miljøvennlige emballasjeprodukter.


rezy

enkel-bolgepapp-hvite

Recyclable_no_NO

Produktdatablad