22 51 40 00
(8 - 16)
Bruk for store mengder?
Få et uforpliktende tilbud
4,4/5
Vi har fornøyde kunder
0
Fortsett å handle der du slapp

Vi spesialtilpasser din emballasje

Ønsker du logotrykk på emballasjen, eller er du på jakt etter en helt spesiell eske? Da kan vi hjelpe deg. Vi spesialtilpasser emballasjen din akkurat slik du vil ha den i forhold til størrelse, form, helt ned til hvilken type råmateriale du vil at din eske skal produseres av. Vi leverer også emballasje med ønsket trykk av logo, symboler eller andre budskap. Sett ditt eget særpreg på hver pakke du sender.

Kontakt oss på telefon 22 51 40 00 eller e-post: post@rajapack.no

Vi trykker din logo på emballasjen

Emballasje med trykk er god markedsføring av bedrift og merkevare. Det kan også fortelle noe om hvordan man håndterer produktet ved å merke esken med for eksempel «Denne siden opp». Vi spesialtilpasser din emballasje med ønsket trykk av logo, symboler eller andre budskap.

Vi ordner alt for deg:

  • Du vil motta et uforpliktende tilbud innen 24 timer.
  • Dine varer blir levert noen få uker etter godkjent korrektur, avhengig av hvilket produkt du har bestilt.

Du får spesialtilpasset trykk på en mengde emballasje: Esker, postesker, omslag, posthylser, tape, etiketter, konvolutter, poser, og lynlåsposer. Vi ordner også spesialtilpasset trykk på mindre bestillinger for deg som ikke trenger så mye emballasje i begynnelsen

Kontakt oss på telefon 22 51 40 00 eller e-post: post@rajapack.no

Spesialtilpasset emballasje

Trenger du en spesiell type emballasje eller et bestemt format?

RAJA har allerede et stort utvalg av for eksempel esker, poser og posthylser i mange forskjellige størrelser og formater. Skulle du likevel ikke finne nøyaktig det formatet du trenger, kan vi ordne dette for deg.

Vi kan tilby spesialtilpasset emballasje av høyeste kvalitet: Esker av enkel, dobbel eller trippel bølgepapp, omslag for plakater eller bøker, postesker, posthylser, papir- og plastposer, lynlåsposer, pakketape og etiketter.

Ikke bare får du den beste beskyttelsen, du sparer også tid og penger.

Kontakt oss i dag og motta et uforpliktende tilbud innen 24 timer. Vi leverer det ferdige produktet til deg i løpet av noen få uker, avhengig av hvilket produkt du har bestilt.

Kontakt oss på telefon 22 51 40 00 eller e-post: post@rajapack.no