22 51 40 00
(8 - 16)
Bruk for store mengder?
Få et uforpliktende tilbud
4,4/5
Vi har fornøyde kunder
0
Fortsett å handle der du slapp

Våre medlemskap og sertifiseringer

D-Handel Norge

Hos RAJA er du sikret den beste servicen, og du kan være sikker på at du handler trygt hos oss. Vi er medlem av Distansehandel Norge, som har strenge krav til medlemmenes ansvar overfor sine kunder og til kjøpsbetingelsene. Finn ut mer om Distansehandel Norge.



Grønt Punkt Norge

RAJA AS er medlem av Grønt Punkt Norge. Dette betyr at vi betaler vederlag for emballasjen vi importerer inn til Norge. Grønt Punkt er en frivilling ordning for brukt emballasje som blant annet plast-, metall-, og bølgepappemballasje. Til sammen sørger vi som er medlemmer i Grønt Punkt for at Norges CO2-utslipp reduseres med 400 000 tonn hvert år!



Trygg e-handel

RAJA er sertifisert av Trygg e-handel. Det betyr at du kan være sikker på at du handler trygt hos oss, både før, under og etter kjøpsprosessen. Trygg e-handel er en frivillig godkjenningsordning som setter forbrukers rettigheter og sikkerhet i fokus og hvor kun seriøse og stabile nettbutikker blir sertifiserte. Ønsker du å finne ut mer om hva det innebærer å være Trygg e-handelssertifisert kan du sjekke nettstedet www.tryggehandel.no.