• 22 51 40 00 Man - Fre 8 - 16
  • Storkundefordeler Uforpliktende tilbud
  • Vi har fornøyde kunder
  • Ny på Rajapack? Fri frakt ved ordre over kr 1000,-* Bruk rabattkode: NY1000
logo raja 22 51 40 00 Man-Fre 8-16
kr 0,00 Handlekurven er tom
Hurtigbestill Oppgi artikkelnr.

Om oss

Din emballasjepartner i Europa


Rajapack er en del av The Raja Group, størst i Europa på emballasje. Med 60 års erfaring tilbyr vi det største sortimentet av emballasjeprodukter til mer en 700 000 europeiske kunder.

Nøkkeltall 2016

Nøkkeltall 2016


Utvalg

Med over 10 000 produkter innen pakking forsegling, sending, beskyttelse og lagring, er Raja-gruppen Europas ledende distributør av emballasje. Vi er opptatt av innovasjon og utvikling, og utvider stadig vårt standardsortiment med nye produkter. Du kan stole på at vi alltid vil tilby markedets ferskeste nyheter innen emballasje.

Erfaring

Rajagruppen har over 700 000 kunder i alle bransjer. Fra store multi-nasjonale konsern til enkelt-mannsforetak og bedrifter i oppstartsfasen - med vår erfaring kan vi yte den beste servicen til deg som kunde, uansett hvilken bransje eller virksomhet du representerer. Vi tilbyr skreddersydd service til alle våre kunder.

Fleksibilitet

Vi i Raja-gruppen ønsker at det skal være enkelt for deg å legge inn din bestilling. Enten du foretrekker å bruke katalogens bestillingsskjema, bestille online eller ringe inn din bestilling, kan du gjøre det hos oss. Du kan også be om å få besøk av en av våre emballasjeeksperter for råd om emballasje som passer akkurat deg og din bedrift.