22 51 40 00
(8 - 16)
Bruk for store mengder?
Få et uforpliktende tilbud
4,4/5
Vi har fornøyde kunder
0
Fortsett å handle der du slapp

Storkunder

STORKUNDER – OFTE STILTE SPØRSMÅL

Her finner du svar på de fleste spørsmål. Ta gjerne kontakt med oss for personlig assistanse.

Jeg bruker mye emballasje, kan jeg få et spesialtilbud?

Våre emballasjeeksperter hjelper deg med å få mest mulig ut av ditt samarbeid med oss. Vi kartlegger dine emballasjebehov for å finne frem til den beste emballasjeløsningen for deg og din bedrift, tilpasset ditt budsjett. Vi forhandler frem avtalepriser basert på ditt årlige forbruk, og har dere flere filialer eller avdelinger kan dere dra nytte av en gruppekontrakt og motta avtalepriser, uavhengig om innkjøp gjennomføres sentralt eller fra hver avdeling.

Ønsker du tilbud fra oss? Kontakt oss på 406 93 200.

Hvordan får jeg et tilbud?

Våre dyktige emballasjeeksperter gir veiledning og gode råd i alle spørsmål du måtte ha, og de forhandler frem gunstige priser basert på dine emballasjebehov og ditt årlige forbruk.

Ring oss på telefon 406 93 400 eller send en e-post til post@rajapack.no.

Jeg bruker store mengder emballasje og ønsker besøk fra dere.

Våre engasjerte emballasjeeksperter kommer gjerne på et personlig besøk til deg og din bedrift. Vi hjelper deg med å optimalisere din emballasje for å effektivisere din pakkeprosess.

Ta kontakt for avtale på 406 93 200.

Ønsker du å vite mer om RAJA-gruppen?

RAJA-gruppen er din emballasjepartner i Europa
RAJA tilbyr deg det bredeste emballasjeutvalget og garanterer den samme servicen og kvaliteten i 19 land. Over 2 millioner kunder i ulike størrelser og bransjer rundt i Europa velger RAJA som partner.

For å lære mer om RAJA, historien, verdiene og engasjementet gjennom Danièle Marcovici Foundation, gå inn på www.raja-group.com.