22 51 40 00
(8 - 16)
Bruk for store mengder?
Få et uforpliktende tilbud
4,4/5
Vi har fornøyde kunder
0
Fortsett å handle der du slapp
  • Dobbeltsidig tape - 1
  • Dobbeltsidig tape - 2
  • Dobbeltsidig tape - 3
  • Dobbeltsidig tape - 4
Dobbeltsidig tape - 1
Dobbeltsidig tape - 2
Dobbeltsidig tape - 3
Dobbeltsidig tape - 4

Dobbeltsidig tape

(2 artikler)
Rask levering*
Opptil 15% rabatt
Fra
kr 27,45eks.MVA

Pris pr rull

Vis alle priser
  • PP-folie med kraftig, dobbeltsidig klebemasse som fester godt på jevne og ujevne overflater.
  • Silikonbelagt dekkpapir som er lett å fjerne.
  • Tykkelse: 0,12 mm. Klebeevne: 9 N/cm.
  • Dobbeltsidig tape leveres i hele esker.

spinner

Detaljert beskrivelse

Dobbeltsidig tape for daglig bruk


Produktinformasjon
Dobbeltsidig tape er en svært praktisk løsning for mange forskjellige festingsbehov, enten det er i hjemmet, på kontoret, eller i industrielle miljøer. Denne typen tape gir en sterk og pålitelig festing, takket være dens avanserte egenskaper og allsidighet.

Hos RAJA finner du dobbeltsidig tape som er designet for å møte dine daglige festingsbehov. Våre bånd er laget av PP-folie med en kraftig, dobbeltsidig klebemasse som fester godt både på jevne og ujevne overflater. Dette gjør tapen ideell for en rekke applikasjoner, fra å feste tepper på gulv til å montere skilt eller kunst.

Tekniske egenskaper og bruksområder

Vår dobbeltsidig tape kommer med en tykkelse på 0,12 mm og har en imponerende klebeevne på 9 N/cm, noe som sikrer at den holder seg godt festet under ulike forhold. Tapen er utstyrt med silikonbelagt dekkpapir som er lett å fjerne, noe som forenkler installasjonsprosessen og gjør det enkelt å jobbe med tapen.

En av de mest bemerkelsesverdige egenskapene ved vår dobbeltsidig tape er dens solide feste på de fleste materialer. Enten du jobber med tre, plast, metall eller glass, vil denne tapen tilby en pålitelig løsning. Tapens fleksibilitet og styrke gjør den til et utmerket valg for både midlertidige og permanente festingsjobber.